Header Ads

7 új arc a WWE-ben, akikről nem gondolnád, hogy hamarosan kiöregszenek

A WWE-ben több olyan birkózó is szerepel, akik már közelebb állnak pályafutásuk befejezéséhez, mégis új arcnak számítanak a WWE-ben.
Generációjuk két legjobbja, mégis csak jócskán 30 felett érkeztek meg a legnagyobb színpadra - (Fotó: WWE)
A tegnapi nap folyamán egy facebookos hozzászólás hozta meg az ihletet, hogy egy olyan listát állítsak össze, amelyben azon pankrátorát életkorát vizsgálom meg, akik a magyar rajongók számára új arcnak számítanak. Az említett birkózók már a WWE-s pályafutásuk előtt is ismertek voltak és nagy rutinnal rendelkeztek a debütálásukkor, mivel a képernyőn újoncnak számítottak a rajongók nem is gondolták volna, hogy egy részük már betöltötte a negyvenet, vagy éppen közel áll ahhoz.

Finn Bálor - 36 éves
(Fotó: WWE) 
Idén lesz 37 esztendős, de őt azért még nem kell féltenünk, hiszen rengeteg évet birkózhat majd teljes időben, továbbá nagyon jó kondícióban van. Érdekes az ő pályafutása hiszen ír, de mégis Japánban futott be, ahol háromszor is IWGP Bajnok lehetett junior kategóriában. Egyszer számítanunk kell arra, hogy a korábbi Universal Bajnok part-timer státuszra vált, de biztosíthatok mindenkit arról, hogy ez még nem most fog eljönni.

Shinsuke Nakamura - 38 éves
(Fotó: WWE)
Ő az a birkózó, akit sokat támadnak itthon és külföldön is egyaránt, pedig egy kiváló előadóról van szó. A piszkálódások legfőbb oka általában az, miszerint japán és emiatt nem igazán szép az angolja, valamint az, hogy sűrűn övön alul üti AJ Stylest, de hát heelként pont az a dolga, hogy heatet és negatív reakciót generáljon. Japánban nagy karriert futott, hiszen háromszor volt IWGP Nehézsúlyú Bajnok, ami a japánoknál már nagy szó és tiszteletre méltó. Biztosak lehetünk abban, hogy legalább még 5 évig elkápráztat minket.

Karl Anderson - 38 éves
(Fotó: WWE)
Ő róla sem gondolnánk, hogy már 38 esztendős, de hát szalad az idő. Itthon alig ismerték egészen addig, míg a Bullet Club híre el nem jutott kis hazánkba, aztán mindenki megismerhette, amikor Luke Gallows mellett debütált a WWE-ben. Érdekes, hogy Luke idősebbnek néz ki, mégis még csak 34 éves. Anderson mindig is tag teamben volt eredményes, hiszen az NWA, az NJPW és a WWE Tag Team öveit is elhódította.

Samoa Joe - 39 éves
(Fotó: WWE)
Márciusban ünnepelte születésnapját és biztosak lehetünk abban, hogy 4-5 évig még láthatjuk majd a képernyőn. Joe viszonylag hamar belopta magát a rajongók szívébe, hiszen egy hihető és veszélyes karakter ismerhettünk meg a személyében. Habár Magyarországon már ismertük a TNA-s időszakából, az itthoni rajongók nagy része még csak tavaly ismerhette meg igazán, amikor az NXT-ből megérkezett a nagyok közé.

Bobby Roode - 41 éves
(Fotó: WWE)
Éppen miatta írtam meg a cikket, hiszen az egyik olvasónk igen csak meglepődött azon, hogy a jó Roode ennyire benne van a korban, miután tegnap felköszöntöttük. Habár a TNA-t követő magyarok jól ismerik őt, a csak kizárólag WWE-t követők között teljesen új arcnak számít. A korábbi TNA Világbajnok karaktere annyira megfogta a fanokat, hogy a Glorous One az egyik legkirályabb dolog lett a WWE-ben. Nem is váratott magára az első cím, amely az NXT Bajnoki Cím volt, amelyet a United States öv követett. Kora ellenére még jó pár év van benne, hiszen a WWE előtt nem kellett olyan sokat birkóznia.

Bobby Lashley - 41 éves
(Fotó: WWE)
Ő a listánk nagy kakukktojása, mivel 2007-2008-ban már szerepelt a WWE-ben és ECW valamint US Bajnok is volt, azonban a magyar rajongók jó része így sem ismerte őt eddig. Amerikában már jól cseng a neve, hiszen a Bellator karrierje mellett négyszer is elhódította az Impact Wrestling Világbajnoki Címét, igaz ott már a szervezet hanyatlásakor ért fel a csúcsra. Idén lesz 42 éves, így ne lepődjön meg senki, ha egy nagy Brock Lesnar elleni meccs után az elkövetkező két évben távozik vagy jobb esetben part-timer státuszra vált.

AJ Styles - 40 éves
(Fotó: WWE)
Idén lesz 41 éves így ő a listákon a legnagyobb név, akinek pályafutása vészesen közelít a végéhez, legalábbis full-timerként, hiszen több olyan esettel is találkozhatunk a WWE-ben, hogy valaki 50 fölött is birkózzon. A jelenleg regnáló WWE Bajnok korábban már elgondolkozott a visszavonulás lehetőségén, de mivel kortársaihoz képest viszonylag keveset birkózott, így nyugdíjba vonulása biztosan kitolódik néhány évvel. Az ő esetében számítanunk kell arra, hogy 43-44 éves kora körül part-timer státuszba lép, de még ezután is több káprázatos mérkőzéseket fog letenni az asztalra. Eredményeiről csak annyit, hogy a két WWE Világbajnoki Cím mellett háromszor volt NWA, kétszer-kétszer TNA és IWGP Világbajnok.

Azt még egyébmegjegyzésként hozzátenném, hogy Samoa Joe, Bobby Roode és AJ Styles 2002-ben próbaként többször is birkóztak a WWE-ben, de akkor még nem tartották őket jónak, így mindhárman a TNA-ben futottak be. A következő részben a már ismert arcok életkoráról fogok írni, amelyben biztosan lesznek majd meglepetések, hiszen nincs mindenki tisztában a szupersztárok életkorával.

3 megjegyzés:

 1. Kevin Owens-t én hiányoltam a listáról. Igaz nem egy "új" karaktere már a WWE-nek de messze nem egy régi bútordarab és ő sem a fiatal generációt képviseli :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hosszú karrier áll mögötte de itt a hangsúly az életkoron van
   és ő még csak most lett 34, nem számít öregnek

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.