Header Ads

A WWE sohasem számolt komolyan Stingel

Sokan abban a téveszmében élnek, hogy ha Sting nem sérült volna meg a Night of Championsön, akkor WWE Bajnok lett volna.
Méltóan akarta lezárni karrierjét - (Fotó: WWE)
Erről a témáról a Wrestling Observer szerkesztőjét Dave Meltzert kérdezték a Twitteren, aki elmondta, hogy a WWE nem rendelkezett semmilyen Stingel kapcsolatos tervvel, így azon a meccsen csupán az volt a feladata, hogy overré tegye Seth Rollins-szot, csak hát a sors közbe szólt és végzetes sérülést szenvedett.

Arról is megkérdezték, hogy Sting miért nem szerződött már hamarabb a WWE-hez. Meltzer erre annyival válaszolt, hogy Sting számára sokkal kifizetődőbb volt évi 500 ezer dollárért újra szerződni a TNA-vel, továbbá a WWE évekig nem is tett számára ajánlatot. Sting korábban elmondta, hogy a WWE 2002-ben és 2011-ben próbálta szerződtetni, de egyik ajánlatot sem fogadta el.

Anno 2002-ben azért nem akart a WWE-hez igazolni, mivel úgy látta, hogy a cég alávág a WCW-ból érkező pankrátoroknak, 2011-ben pedig jobbnak látta a jól teljesítő TNA-nél maradni. A szervezetnél azonban idővel válság alakult ki, így 2014-ben távozott és a WWE-hez igazolt, ahol kapott egy komoly meccset Triple H ellen a WrestleMania 31-en, amibe belevonták a Hétfő Esti Háborúk csatározását is. Később beavatták a WWE Hall of Famebe is, amely ceremónián visszavonult a pankrációtól.

(Forrás: WZ)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.