Header Ads

A WWE már nem keresi a kapcsolatot Batistával

Mint ismert Batista elutasította a WWE azon ajánlatát, hogy beavassák a Hall of Famebe.
(Fotó: Koreaportal)
Batista erre azért nem hajlandó, mert úgy érzi még nem ért véget a karrierje, amelyet egy utolsó futással méltóan szeretne lezárni. A 49 esztendős hatszoros WWE Nehézsúlyú Világbajnok legenda Triple H ellen szeretne elbúcsúzni a ringtől. Az idei évben a WWE megkereste Batistát azzal kapcsolatban, hogy legyen Ronda Rousey társa Triple H és Stephanie McMahon ellen. Erről a 106.7 The Fannak nyilatkozott:


Ez egy belső dolog, amit rendszerint nem osztok meg. Én egy old-school kayfabe hű srác vagyok, de elmondhatom, hogy az év elején megkerestek, hogy térjek vissza Ronda mellett. Én azt mondtam, hogy megcsinálom, akkor ha utalunk valami jövőbeli dologra köztem és Hunter között, mondjuk a jövő évi Mániára. Azt a választ kaptam, hogy az nagyszerű lenne és tetszik nekik az ötlet. Én erre azt válaszoltam, hogy az év közben többször is visszatérek majd a dolog építése végett. Erről három héten keresztül beszéltünk, majd nem telefonáltak többet. Küldtem egy üzenetet Hunternek, de soha sem kaptam rá választ. Már nem beszélnek nekem erről. Nem tudom, hogy mit tudnék még tenni. Jó úton akarok véget vetni a karrieremnek. Ragaszkodó és hűséges vagyok a WWE-hez, büszke vagyok arra, hogy onnan jöttem és jó üzletet akarok kötni velük, csak hát nem könnyítik meg a dolgom.


Tehát Batista nyitott volt az ötletre, egyetlen kitétele volt, hogy jövőre kapjon egy egyéni meccset Triple H ellen, de ezen kérése után a WWE elhallgatott. Eredetileg The Rockot szánták volna Rousey partnerének, de ő nem ért rá, míg Batistát kikosarazták így végül eljutottak Kurt Anglehöz.

(Forrás: WZ)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.