Header Ads

4 "megdönthetetlen" WWE rekord

A WWE-ben örökké élni fog az a mondás, hogy soha nem, hogy soha.
(Fotó: WWE)
Az elmúlt években számtalan rekord megdőlt a sport-szórakoztatás világában. A New Day minden idők leghosszabban regnáló tag team bajnokává vált, a gauntlet meccs a Rawn minden idők leghosszabb WWE meccsévé lett, Asuka megdöntötte Goldberg győzelmi sorozatát. Már a Greatest Royal Rumble-ön is megdőlt két rekord, hiszen Daniel Bryan lett a leghosszabban Rumble meccsben tartózkodód személy, illetve Braun Strowman megelőzte Roman Reignst a ranglistán 13 kiejtéssel.

A rekordokat azért állítják fel, hogy megdöntsék azokat, de van néhány olyan rekord is, amelyeket lehet sohasem fognak túlszárnyalni.

4. The Undertaker 21 meccses WrestleMania Szériája
A pillanat, amikor véget ért Shawn Michaels karrierje - (Fotó: WWE) 
Több mint két évtizeden át nem talált legyőzőre The Undertaker a WrestleManián, mígnem Brock Lesnarnak sikerült őt legyűrnie. Talán soha senki sem fog egymást követően ennyi meccset megnyernie a Mánián, mint ahogy 26 mérkőzése sem sokaknak lesz ezen a rendezvényen. Undetaker jövőre már a 27.-re WM összecsapására készül. 

3. Mr. McMahon WWE Bajnoki Cím győzelme 54 évesen
A pillanat, amikor Vince McMahon leadja az övet - (Fotó: WWE)
Mr. McMahonnek is egyetlen szíve és 206 csontja van, mint a többi embernek, de a WWE vezérigazgatója valamint másképpen csinál, mint mi. Sokan csak úgy hivatkoznak rá, mint a Genetic Jackhammerre ezért is tudta megnyerni a WWE Bajnoki Címet 54 évesen, abban a korban, amikor a legtöbb férfi a prosztata problémáival küzd. Ki más fogja 50 fölött megnyerni a WWE Bajnoki Címet? Ki fogja egyáltalán megpróbálni? Nos, talán John Cena.

2. Nicholas Raw Tag Team Bajnoki Cím győzelme 10 évesen
Felejthetetlen pillanat volt - (Fotó: WWE)
Nicholas 10 évesen lett tag team bajnok, pedig abban a korban sok gyerek még a játszóterekre jár ki vagy éppen otthon játszik a Minecrafttal. Braun Strowman nem talált társat Sheamus és Cesaro ellen, így végül a rajongók közül választott a WrestleMania 34-en. Ezzel Nicholas minden idők legfiatalabb bajnokává vált a WWE-ben és talán soha senki sem fogja ezt a rekordot megdönteni.

1. Bruno Sammartino 2803 napos WWE Bajnoki uralkodása
Egy igazi legenda, akit sohasem fogunk elfelejteni - (Fotó: Pro Wrestling Illustrated)
Bruno Sammartino statisztikái érinthetetlenek. Sammartino két WWE Bajnoki regnálása együtt több, mint egy évtized volt, ebből az egyik 2803 napig tartott. Bruno ez idő alatt olyan legendák ellen védett címet, mint Killer Kowalski, Gorilla Monsoon és Stan Hansen. A nemrég elhunyt Sammartino egy igazi harcos volt, egy igazi bajnok, akit mindenki tisztelt, a rekordját valószínűleg soha nem fogják megdönteni.

(Forrás: WWE)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.