Header Ads

Új világbajnokot avatott az Impact Wrestling!

Az eheti IMPACT! adásban váratlanul visszatért a szervezet korábbi világbajnoka Austin Aries, és rögtön kihívta az aktuális Global Bajnok Eli Drake-et egy címmérkőzésre.
Fotó: ImpactWrestling
Austin Aries 2015 nyarán távozott az Impact Wrestling-től, és szerződött előbb a ROH-hoz, majd a WWE-hez. Tavaly ősszel azonban Aries elhagyta a WWE-t, mielőtt komolyabb sikereket ért volna el a céggel. A 90 napos kilépési záradék lejárta után, Austin független szervezeteknél vállalt fellépéseket, majd jött a nem várt pillanat, visszatért a korábbi sikereinek helyszínére, az Impact Zone-ba. Aries, az épp magukat ünneplő Eli Drake és Chris Adonis párosába kötött bele, és kért egy címmérkőzést a bajnoktól, hogy eldöntsék ki is a nagyszerűbb ember aki valaha élt. Austin Aries legyőzte Drake-et, és elhódította a szervezet Impact Global Champion címét. Austin jelezte a vezetőség felé, hogy szeretné ha a bajnoki övet átneveznék, ők pedig elfogadták a kérését. A régi Global Championship cím új neve Impact World Championship lett. A "heavyweight" szót pedig azért nem tartalmazza, mivel semmilyen súly kritériuma nincs a megszerzésének. Az új öv az április 22-ei Redemption PPV-n lesz látható először.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.