Header Ads

Jön a történelem első hét emberes Elimination Chamber meccse!

Nem várt fordulatokat láthattunk a RAW-n.
(Fotó: WWE)
Eredetileg Finn Bálor, Bray Wyatt, Apollo Crews és Matt Hardy küzdött volna meg egymással az Elimination Chamber meccs utolsó helyéért egy Fatal 4-Way meccsen, de végül Seth Rollins is csatlakozott hozzájuk, így egy Fatal 5-Way meccset láthattunk. Az adás főmérkőzésén Finn Bálor és Seth Rollins egyszerre pinnelte Bray Wyattet, így nem született egyértelmű győztes.

Ez végül egy RAW utáni döntéshez vezetett, amelyet a General Menedzser Kurt Angle jelentett be, miszerint 7 ember fog megküzdeni egymással az Univerzális Bajnoki Címmérkőzés lehetőségéért. Eddig ezen mérkőzésben mindig hatan szerepeltek, két ember kezdett négyen voltak bezárva, így hárman kezdhetnek, vagy egy újabb "kapszulát" építenek bele a cellába. A meccs résztvevői Finn Bálor, Seth Rollins, Braun Strowman, Elias, The Miz, John Cena és Roman Reigns lesznek.

3 megjegyzés:

 1. szóval Roman ezek szerint minden idők legnagyobb chamber meccsét fogja majd megnyerni, idézőjelbe persze a legnagyobb chamber meccs....inkább nézem a csigák gyorsulási versenyét, mint ezt a szart....make roman look reallllllyyyy fuckin strong....fuck

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen azt a bizonyos nagy Chamber meccset 2002-ben, 2003-ban kell keresni, egyébként gondolom idén is beviszik a tavaly elkészített "bohóc" kalitkába a meccset.

   Törlés
  2. Nem lenne rossz a card csak mivel mindenki tudja, hogy Roman fog nyerni ezért... meh..

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.