Header Ads

Hogyan nézzünk WWE-t Magyarországon?

Ezt a kérdést mostanában rendszeresen megkapjuk a Facebookon, így ideje tisztáznunk a szituációt.
A WWE két legnagyobb sztárja - (Fotó: WWE)
Nem olyan régen már beszámoltunk arról, hogy a televízióban magyar nyelven semmilyen Pankrációt nem lehet nézni. Felvetődik a kérdés, hogy akkor mégis hol van erre lehetőségünk. A heti adások követésével manapság már nincs gond, hiszen legkésőbb az adás után egy nappal a WWE hivatalos YouTube csatornáján megnézhető a RAW és a SmackDown is. Ezeket az adásokat egyébként, mi minden héten megosztjuk és a cikkek olvasottságából jól látszik, hogy sokan igénybe veszik ezt a szolgáltatásunkat. Ezt az opciót a Heti Adások pontnál tudod megnézni az oldalon, ahol a WWE mellett a néhai TNA-t vagyis az Impact Wrestlinget is követheted.

Nos, mi a helyzet a pay-per-viewkal azaz a gálákkal? Ezeket az eseményeket a WWE Networkön lehet követni, amely azért előnyös, mert árfolyamtól függően 2000-3000 forint között mozog a havi előfizetés, hiszen ez fix 10 dollárt jelent az USA-ban. Azért is érdemes erre előfizetni, mert a PPV-k mellett rengeteg exkluzív tartalmat kapunk, ráadásul szinte végig nézhető az összes régi WWE adás és gála, de fent van szinte a WCW, az NWA és az ECW összes eseménye is.

De mégis mi van azokkal, akik mindent ingyen szeretnének? Nem kell elszomorodni, hiszen van ingyen stream a gálákról és a heti adásokról is, de nyilván itt nem olyan jó minőségű, mint a fentebb említett opciókon. Ha nem is élőben nézed, másnap ezek visszanézve elérhetőek. Ehhez a különböző WatchWrestling oldalakra vagy a BollyRulezra kell ellátogatni, ezeken nem csak WWE van, hanem Impact, NJPW és ROH is.

13 megjegyzés:

 1. How to get rid of stink bugs? The stink bugs prefer citrus fruits. they usually attack Satsuma and oranges. Despite being an edible fruit, they never make the most of grapefruit. On scientific study, it was found that it's attributable to the thick rind of the grapefruit that the stink bugs avoid feeding on them.

  VálaszTörlés
 2. Canon Printer Tech Support, Skilled and helpful technicians are available for the customers.

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Canon Printer Support Number, a user doesn’t have to waste time on learning online how to print or deal with different printing problems. A user can just call and get the technical help from the experts. A user might face certain issues which are very common while using the product. Paper Jams, Printer stops while printing, The printer is too slow, Too much utilization of ink cartridges

  VálaszTörlés
 5. Canon Printer Customer Support Phone Number is provided. Skilled and helpful technicians are available for the customers.

  VálaszTörlés
 6. Canon Printer Tech Support Number You can also visit our service and support site for drivers, manuals, or to search our knowledge base. You can also arrange for an online repair.

  VálaszTörlés
 7. Use Canon Printer Customer Service Number to reach us. Our highly experienced professionals know every bit of details about Canon Printer and solve the problems as per your need.

  VálaszTörlés
 8. If any issue or problem with the product persists to bother you, just dial Epson Printer Support Phone Number and get instant solutions from skilled technicians.

  VálaszTörlés
 9. Amazon prime contact number is important to prime membership users. The Amazon Prime was a book selling a website and nowadays Amazon Prime expands its business in nearly every field. has almost all products from home to technical products.

  VálaszTörlés
 10. Bittrex is one of the best exchanges present all over the world currently. And if you are not trading on bittrex then you are losing the opportunity to make profits. Bittrex exchange also provide bittrex support through phone. Customers of bittrex who are facing issues with bittrex can call Bittrex Support Number and get their issues fixed.

  VálaszTörlés
 11. Bittrex Customer Support Number is handled by a team of the well- trained experts are present 24*7 to help you resolve your issues.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.