Header Ads

Hogyan nézzünk WWE-t Magyarországon?

Ezt a kérdést mostanában rendszeresen megkapjuk a Facebookon, így ideje tisztáznunk a szituációt.
A WWE két legnagyobb sztárja - (Fotó: WWE)
Nem olyan régen már beszámoltunk arról, hogy a televízióban magyar nyelven semmilyen Pankrációt nem lehet nézni. Felvetődik a kérdés, hogy akkor mégis hol van erre lehetőségünk. A heti adások követésével manapság már nincs gond, hiszen legkésőbb az adás után egy nappal a WWE hivatalos YouTube csatornáján megnézhető a RAW és a SmackDown is. Ezeket az adásokat egyébként, mi minden héten megosztjuk és a cikkek olvasottságából jól látszik, hogy sokan igénybe veszik ezt a szolgáltatásunkat. Ezt az opciót a Heti Adások pontnál tudod megnézni az oldalon, ahol a WWE mellett a néhai TNA-t vagyis az Impact Wrestlinget is követheted.

Nos, mi a helyzet a pay-per-viewkal azaz a gálákkal? Ezeket az eseményeket a WWE Networkön lehet követni, amely azért előnyös, mert árfolyamtól függően 2000-3000 forint között mozog a havi előfizetés, hiszen ez fix 10 dollárt jelent az USA-ban. Azért is érdemes erre előfizetni, mert a PPV-k mellett rengeteg exkluzív tartalmat kapunk, ráadásul szinte végig nézhető az összes régi WWE adás és gála, de fent van szinte a WCW, az NWA és az ECW összes eseménye is.

De mégis mi van azokkal, akik mindent ingyen szeretnének? Nem kell elszomorodni, hiszen van ingyen stream a gálákról és a heti adásokról is, de nyilván itt nem olyan jó minőségű, mint a fentebb említett opciókon. Ha nem is élőben nézed, másnap ezek visszanézve elérhetőek. Ehhez a különböző WatchWrestling oldalakra vagy a BollyRulezra kell ellátogatni, ezeken nem csak WWE van, hanem Impact, NJPW és ROH is.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.