Header Ads

Hogyan nézzünk WWE-t Magyarországon?

Ezt a kérdést mostanában rendszeresen megkapjuk a Facebookon, így ideje tisztáznunk a szituációt.
A WWE két legnagyobb sztárja - (Fotó: WWE)
Nem olyan régen már beszámoltunk arról, hogy a televízióban magyar nyelven semmilyen Pankrációt nem lehet nézni. Felvetődik a kérdés, hogy akkor mégis hol van erre lehetőségünk. A heti adások követésével manapság már nincs gond, hiszen legkésőbb az adás után egy nappal a WWE hivatalos YouTube csatornáján megnézhető a RAW és a SmackDown is. Ezeket az adásokat egyébként, mi minden héten megosztjuk és a cikkek olvasottságából jól látszik, hogy sokan igénybe veszik ezt a szolgáltatásunkat. Ezt az opciót a Heti Adások pontnál tudod megnézni az oldalon, ahol a WWE mellett a néhai TNA-t vagyis az Impact Wrestlinget is követheted.

Nos, mi a helyzet a pay-per-viewkal azaz a gálákkal? Ezeket az eseményeket a WWE Networkön lehet követni, amely azért előnyös, mert árfolyamtól függően 2000-3000 forint között mozog a havi előfizetés, hiszen ez fix 10 dollárt jelent az USA-ban. Azért is érdemes erre előfizetni, mert a PPV-k mellett rengeteg exkluzív tartalmat kapunk, ráadásul szinte végig nézhető az összes régi WWE adás és gála, de fent van szinte a WCW, az NWA és az ECW összes eseménye is.

De mégis mi van azokkal, akik mindent ingyen szeretnének? Nem kell elszomorodni, hiszen van ingyen stream a gálákról és a heti adásokról is, de nyilván itt nem olyan jó minőségű, mint a fentebb említett opciókon. Ha nem is élőben nézed, másnap ezek visszanézve elérhetőek. Ehhez a különböző WatchWrestling oldalakra vagy a BollyRulezra kell ellátogatni, ezeken nem csak WWE van, hanem Impact, NJPW és ROH is.

2 megjegyzés:

  1. Watch Wrestling Online Free on our website and keep connected with America and luxuriate altogether the foremost recent action. Currently, you may watch all of your favorite WWE matches here free of charge. Watch WWE Royal Rumble | Watch WWE Raw | Watch Wrestling on our computing machine in highest quality. Our audience has been expecting the match, full of excitement to figure out what is on the brink of happening next.

    VálaszTörlés
  2. Fans of the wrestling would positively forward to Watch WWE SmackDown Live. I'd sweeten the deal if they got the prospect to SmackDown Live at no cost and within the best image quality. If you're one among those folks then you have got visited the correct place. As you may get the prospect to observe your favorite show at no cost with none interruption.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.