Header Ads

Daniel Bryan ringbeli jövője

Szinte egyenlő a nullával annak az esélye, hogy Daniel Bryan újra ringbe lépjen a WWE-nél.
Ez volt utolsó bajnoki regnálása - (Fotó: WWE)
Brad Shepard a BodySlam.net-től hihető forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a WWE már nem tárgyal Daniel Bryan ringbeli visszatéréséről. Azt is elmondta, hogy nincs bizonyítéka Bryan esetleges visszatérésének, továbbá ha engedélyeznék is számára a visszatérést az lenne a cég történelmének eddigi legnagyobb titka.

Ezzel együtt nagy az esélye annak, hogy Bryan elhagyja a szervezetet szeptemberben, amikor lejár a szerződése. Daniel a legutóbbi interjújában elmondta, hogy ha WrestleManián nem léphet ringbe, akkor a szerződése értelmében azonnali hatállyal távozhat a WWE-től.

1 megjegyzés:

  1. Az nem jó, mert akkor a kicsi Bryan elmegy egy nagyon távoli, de elég jó szervezetbe, ahol mind olyan pankrátorokkal kerülhet a ringbe, akiknek az fetisük, hogy szeretik egymás nyakát, meg egymás fejét megbaszni....wk 13 okada vs the american dragon..its the finaaaaal contdownnnnnnn, you know its comin bros, there is no way, that njpw is gonna miss this oportunity. Bár szerencsére Okada nagyon biztonságos, és nagyon jó, remélem vigyáz majd Bryanre.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.