Header Ads

Bruce Prichards: Nem zárult be az Impact Wrestling ajtaja előttem

Bruce Prichard az Impact Wrestling korábbi ütemezéssel foglalkozó alelnöke a közelmúltban interjút adott a Wrestling Inc Podcast egyik adásában. Prichard beszélt az utolsó korszakáról a céggel, és elmondta, miért távozott az Impact Wrestling-től. 
Bruce Prichard akár vissza is térhetne az Impact Wrestling-hez
Bruce Prichard 2010-ben került az Impact Wrestling-hez. A cég ugyan azzal a munkával bízta meg, mint amivel a WWE, háttérmunkákat, és többnyire produceri feladatokat kellett végeznie. Két évvel később, Prichard-ot a szervezet kinevezte a tehetségekkel kapcsolatos feladatok alelnöki pozíciójára. Innentől Bruce a fiatal tehetségek felkutatásában, kapcsolattartásban, vett részt ezzel segítve a kreatív csoport munkáját. A Wrestling Inc-vel folytatott beszélgetés során Prichard elmondta, miért távozott az Impact Wrestling-től.  

"Az ajtó nem zárult be előttem, az volt a helyzet, hogy ha több élő show-t csináltunk, nem tudtam egyeztetni a többi munkáimat a televíziós ütemtervvel" - mondta Prichard. 

Prichard élvezte a ringben töltött munkát az Impact Wrestling-el, mert a promóció idején nem kellett végig háttérben dolgoznia, helyette többször a TV képernyőjére került, de tisztában volt vele, hogy ennek a feladatnak egyszer vége lesz, és Jim Cornette lesz az aki kirúgja őt.

"Nagyszerű érzés volt együtt dolgozni ezekkel a srácokkal a ringben, de az utolsó napon jött Corny és kirúgott engem, én pedig csendben leléptem. A cég be sem jelentette, hogy távoztam." - tette hozzá Prichard.

Bruce Prichard nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy újra együtt dolgozzon az Impact Wresling-el, és mivel a cégnél mindig kiváló munkát végzett, minden esélye meg is lehet a visszatérésre, ugyanis Jeremy Borash távozásával egy tapasztalt embert kell találni a vezetőségnek, a háttérfeladatok elvégzésére. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.