Header Ads

Braun Strowman elnézést kért Brock Lesnartól

A Royal Rumble gálán a Triple Threat mérkőzés során láthattunk néhány durvább jelenetet is.
(Fotó: WWE)
Az egyik ilyen az volt, amikor Braun Strowman elvétette a térdest, ami így tisztán eltalálta Brock Lesnar arcát. Ez annyira feldühítette a Fenevadat, hogy az teljes erejéből arcon ütötte ellenfelét, majd oda szólt neki, hogy: "nyugodj le a p***ába."

A hírek szerint a színfalak mögött Strowman azonnal elnézést kért Lesnartól, majd többen is jéggel az arcán látták Braunt, hiszen a Lesnartól kapott ütés nem éppen volt a legkellemesebb.

Íme az eset:

3 megjegyzés:

 1. Szerintem ez sportszerűtlen húzás volt Lesnartól!
  Oké Braun véletlen eltalálta, de Brock direktbe adott neki egy hatalmasat mert hát ő itt az atyaúristen.. neki senki nem mondhatja meg, hogy mit tegyen igaz... ?
  Arra nem gondol a marha hogyha netán kiütötte volna a helyszínen az már nem csak rá hozna bajt hanem az egész WWE-re!
  Remélem minél hamarabb leszedik róla azt az övet mert MOST MÁR nagyon unom ezt a "mindenkit beáldozunk neki, hogy aztán Roman pinnelje" történetet..
  Eddig nem érdekel az öv holléte, lehet kicsit túl is reagálom ezt, de ha valódi ütéseket akar bevinni akkor menjen vissza steroidozni az UFC-be.. phúú..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen igazad van ezt a lesnar háj gombócot valaki tegye el láb alól örök életere mert nagyon unalmas az ocsmány fejével!

   Törlés
  2. Lesnar nagyon jól tette, hogy megbaszta Braunt, ha egy zöld fickó shootba megbasz, akkor a wrestling első szabálya, hogy jobban visszabaszod. Másképpen utána Lesnar ráordított Braunra, hogy slow the fuck down. Utána egyszer sem volt stiff vele Lesnar, csak kellett egy kicsi odabaszás, hogy Braun tanuljon belőle. Gyerekek, ti mind mondjátok, hogy Lesnar balfasz volt, de azt a térdest más Lesnar-en kívől nem bírta volna ki. Ha Braun Romant rúgja így meg, akkor ott egyből agyrázkodás, és KO. 170 kílót néha Braun elengedi, és olyankor bajok történhetnek. Két nagy pofon nem árt Braunnak sem, legalább tanul belőle.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.