Header Ads

A 2018-as férfi Royal Rumble 5 legmenőbb pillanata

Ebben az évben egy nagyon jól összerakott férfi Royal Rumble mérkőzést láthattunk.
Az idei év meglepetés embere - (Fotó: WWE)
Természetesen számos negatív véleményt is lehet olvasni nem csak ezzel a mérkőzéssel, hanem magával az egész gálával kapcsolatban, de kétségtelen, hogy az elmúlt 10 évben nem volt ilyen jó Royal Rumble meccs, talán egészen 2008-ig vissza kell mennünk, ahhoz, hogy egy élvezhető mérkőzést lássunk. Az idei meccset Vince McMahon, Jamie Noble és Michael "PS" Hayes rakta össze, amely öt legmenőbb pillanatáról a WWE.comon lehetett olvasni.

5. Who wants to rumble with Elias?
Who wants to walk with Elias? - (Fotó: WWE)
Talán még senki sem érkezett gitárral a meccsbe, ám ezt Elias megette. Egy produkciót is szeretett volna előadni mondván az idő relatív, de ekkor megzavarta őt az új érkező az NXT Bajnok Andrade "Cien" Almas, majd John Cena kiejtette őt a mérkőzésből.

4. A New Day és a palacsinták
Kofi minden évben beújít valamivel - (Fotó: WWE)
Még sosem volt arra példa, hogy valaki a kajának köszönhetően ne essen ki a mérkőzésből. Kofi Kingston bemutatta hogyan kell ezt megtenni, hiszen a palacsintákon és Xavier Woods mellkasán keresztül vissza tudott térni a mérkőzésbe megtréfálván ezzel Jinder Mahalt, aki végül kapott az arcába egy tálcányi palacsintát.

3. Heath Slater kálváriája
He's got kids - (Fotó: WWE)
Rosszkor érkezett a mérkőzésbe, hiszen a korán kieső Baron Corbin az összes ringben tartózkodó birkózót megverte, amelyből az épp a rámpán érkező Heat Slater sem maradhatott ki. Jó néhány percet kellett várnia, hogy meccsbe kerüljön, hiszen ezt egyik új érkező sem engedte meg neki, kivéve az éppen születésnapját ünneplő Sheamus, aki végül pont Slater miatt esett ki a Rumble-ből.

2. Rey Mysterio visszatérése
Boyaka, boyaka 619 - (Fotó: WWE)
Több évet kellett arra várnunk, hogy újra láthassuk Mysteriot a WWE ringjében. A korábbi Nehézsúlyú Világbajnok 27. ként érkezett a mérkőzésbe és adott egy kis ízelítőt abból, hogyan is nyerte meg a mérkőzést 2006-ban. Végül Finn Bálor búcsúztatta őt.

1. A Rumble Királya
The King of Strong Style - (Fotó: WWE)
Shinsuke Nakamura még egy éve sincs a fő rosteren ráadásul ez volt élete első Royal Rumble mérkőzése. A 14. ként érkező Nakamura végül Roman Reignst kiejtve megnyerte a mérkőzést ezzel történelmet írván, hiszen japán korábban még sosem nyert Rumble-t. Ezzel a győzelmével létrejön egy álom mérkőzés a WrestleMania 34-en, ahol AJ Styles ellen küzd majd meg a WWE Bajnoki Címért.

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.