Header Ads

Triple H beszélt Daniel Bryan esetleges ringbeli visszatéréséről

Daniel Bryan a világ egyik legjobb birkózója, de a rajongók már nagyon régóta nem láthatják őt birkózni.
A ringben nagy ellenfelek voltak - (Fotó: WWE)
Azonban Bryan visszaszeretne térni és már számos orvostól meg is kapta az ehhez szükséges engedélyt. Az egyetlen orvos, aki nem adja meg számára az engedélyt az nem más mint, a WWE főorvosa Dr. Joseph Maroon, övé az utolsó szó ebben a helyzetben.

Nem régiben megkérdezték a helyzetről a WWE alelnökét Triple H-dzset is, amikor a Television Critics Associationnek adott interjút.

Nem lehet kivételezni, egészségügyileg, ha azt mutatják ki, hogy nem eléggé egészséges és kockázatos előadnia, akkor nem tudom miért kellene számára engedélyeznünk azt, hogy ringbe lépjen,  hacsak nem bizonyítható másképpen.

Triple H ezután megdicsérte a cég orvosait, amiért kiállnak azon döntésük mellett, hogy Daniel Bryannek vissza kellett vonulnia.

Nekünk a legjobb orvosi csapat áll a rendelkezésünkre. A wellness politikánkat, az agyrázkódási programunkat bármi mellé odamérném rakni a bolygón. Az orvos szakemberek majd eldöntik, hogy Bryan ringbe léphet-e vagy sem. Személy szerint én tudom, hogy imádja ezt és reménykedik egy lehetőségben, de ugyanakkor ő házas és van gyermeke. Mi elsőként magát az embert nézzük.

Azonban mindezek ellenére nagyon úgy tűnik, hogy Daniel Bryan szeptemberben kész elhagyni a WWE-t csak azért, hogy ringbe léphessen valahol máshol, ahol engedik neki. Ha más szakemberek megadják számára az engedélyt, akkor ez biztosan meg fog történni. Azt viszont a szeme előtt kell tartania neki is, hogy a WWE valóban a legjobb orvosokat alkalmazza, amire a pénzük is megvan, továbbá Dr. Maroon egy nagyon komoly szakember, aki évek óta tanulmányozza a fejsérüléseket és az agyrázkódásokat.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.