Header Ads

Shawn Michaels beszélt egy esetleges AJ Styles elleni meccsről

Ez a párosítás minden évben előkerül mióta AJ Styles a WWE-hez igazolt.

A mérkőzésről tavaly pletykáltak leginkább, amikor a Royal Rumble HBK szülővárosába San Antonioba látogatott, akkor a legenda nemet mondott. Shawn Michales ezúttal az Egyesült Királyságban adott interjút a Daily Mirrornak, amely beszélgetés témája egy esetleges AJ Styles elleni mérkőzés és a visszavonulás volt.

Volt erről szó talán a WrestleManiára. Azt gondolom, hogy AJ egy hihetetlenül tehetséges fiatalember. Azt kívánom bárcsak 10-15 évvel fiatalabb lennék, mert nagyon sok nagyszerű srác van. De ez nagyon fontos nekem. Addig nem vonultam vissza, míg nem álltam készen arra, hogy távozzak. Hízelgő számomra, hogy minden évben, amikor jön a WrestleMania az emberek elkezdenek beszélni a visszatérésemről, de én a családommal élvezem a szabadidőmet. Élvezem a WrestleManiát nézni és azt is élvezem figyelni, ahogy a WWE nyit a jövő felé.

Arról is beszélt, hogy miért fontos visszavonultnak maradni és azt is megemlítette, hogy most a jelenlegi WWE sztároknak kell ragyogniuk.

A visszavonulás nagyon fontos, amelynek egyetlen módja egy méltóságteljes távozás. Érdekes lenne ott lenni néhány fiatalemberrel. Ez most az ő idejük és azt gondolom fontos, hogy rájuk fókuszálunk és a WWE jövőjére.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.