Header Ads

Samoa Joe elmondta hogyan kell bánni Brock Lesnarral

Brock Lesnarral együtt dolgozni igen különleges és kiváltságos dolog.
Mindent és mindenki pusztítottak, amikor egymás ellen küzdöttek - (Fotó: WWE)
Az In This Corner Podcast vendégeként Samoa Joe beszélt a Brock Lesnar elleni viszályáról és arról, hogy egyáltalán milyen is a "Megtestesült Fenevaddal" együtt dolgozni.

Azt gondolom, hogy amikor Brock Lesnarral dolgozol, akkor neked úgy kell megmutatkoznod, mint aki valóban készen áll Brock Lesnarral dolgozni. Brock egy olyan típusú srác, aki nem fog neked teret adni. Ha kapsz bármit is tőle, neked azzal élned kell. Brock egy olyan srác, aki tele van hévvel és ha te laposan jössz ki ellene és nem fektetsz bele annyit a munkába, amennyit ő is belefektet, akkor élve megesz.

Egy Lesnarral való meccsről:

Ha mi együtt vagyunk a ringben Brock tudja, hogy egy harcra érkeztünk. Ezt szó szerint és átvitt értelemben is értem. Ha te bármiféle gyengeséget mutatsz vele szemben tudnod kell azt, hogy ő egy csúcsragadozó, aki ezért a karmaival fog támadni és megsemmisíteni téged. Muszáj tudnod azt is hogyan kell vele együtt dolgoznod. Ő az a személy, aki semmit sem fog elfogadni a legjobbon kívül és ha nem hozod ki magadból a legjobbat, neki sem lesz problémája azzal, hogy teljes mértékben eltöröljön téged.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.