Header Ads

Két nagy mérkőzést terveznek a WrestleMania 34-re

Megkezdődött a WrestleMania szezon és vészesen közeledünk az első viszályok kibontakozásához.
Újra ő lesz az egyik főszereplő, mint ahogy tavaly is - (Fotó: WWE)
Az elmúlt hetekben már beszámoltunk The Undertaker WWE-s státuszáról, továbbá a WrestlingNews.co szerkesztőségét arról tájékoztatták, hogy a Deadman jól mozog az edzései során. A WWE színfalai mögül azt lehet hallani, hogy The Undertaker nem vonult vissza, és a kommentátor csapatnak meg is tiltották azt, hogy azt mondják a Phenom befejezte, egyedül Roman Reigns mondhatja ezt különkérésre. Nyilván azt is készpénznek lehet venni, hogy The Undertaker nem tér csak úgy vissza január 22-én a RAW 25. Évfordulóján, hogy ne kezdjen bele valami új dologba.

Ezen a héten a Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer megerősítette, hogy Taker nem vonult vissza és egy hatalmas WrestleMania mérkőzésben vesz majd részt. Jelenleg két nagy meccsel terveznek a WrestleMania 34-re, az egyik a The Undertaker vs. John Cena mérkőzés, míg a másik Roman Reigns vs. Brock Lesnar WWE Universal Cím meccs. Azt, hogy pontosan melyik is lesz a main event egyelőre nem tudni.

4 megjegyzés:

 1. A Wrestlemania Main Eventje mindig is a WWE öv meccs kellene, hogy legyen, nem egy Roman vs Brock, vagy nem egy Taker vs Cena. Ezt megint minek erőlteti a WWE? Roman vs Brock már év elején le volt tisztázva, hogy meg lesz, ok, értem, de Cena vs Taker????? Mark miért lép ringbe a tavalyi meccs után, és mi értelme van ennek a meccsnek, hiszen senki nem nyer semmit, semmi pay off, semmmi logikai felépítés, csak annyi, hogy meg volt a Cena vs Taker. Miért nem lehet végre kicsit normálisan gondolkodni, és meglépni egy Styles vs Nakamurát? Az egész WM arról szól, hogy Romant megkoronázzuk újra, és, hogy legyen egy nagyon gyenge meccs, amit tényleg már senki se akar látni. Ez már tragikomédia szint....

  VálaszTörlés
 2. Sajnos egyik sem érdekel... Taker-t szerintem már kár lenne erőltetni 1v1-ben. Inkább tag meccsben látnám szívesen, vagy vele lehetne igazán "naggyá" tenni az André the giant battleroyal-t. Ott simán nyerhetne és gond nélkül bírná fizikálisan is.

  A másik meccs meg már kb 1 éve biztos, ahogy a végeredménye is az, és ez eléggé elveszi az élét a dolognak. Nekem nincs különösebb bajom egyik résztvevővel sem, csak ez így nagyon erőltetett lesz, pláne ha úgy hozzák össze a meccset, hogy Reigns nyeri a RoyalRumble-t. Na akkor még az RR-t is tönkretennék nekünk...

  VálaszTörlés
 3. Jobb lenne egy Lesnar vs Roman vs Undertaker és Undertaker pinelné egyszerre mind a két embert vagy külön külön és visszavonulna. Szerintem még sírnának is a nézők.

  VálaszTörlés
 4. Jobb lenne egy Brock vs Roman Vs Taker és Taker nyerne úgy, hogy mind a két embert pineli. A közönség még sírna is.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.