Header Ads

Jim Ross szerint a WWE így hozhatná vissza CM Punkot

Évekkel ezelőtt meg sem fordult a fejünkben az, hogy CM Punk mindent hátrahagyva távozzon a WWE-től.
Egyszer még visszatér? - (Fotó: WWE)
Számos visszatéréséről szóló pletyka után CM Punk még mindig nem jött vissza, sőt továbbra is UFC-vel áll szerződésben és az MMA pályafutására koncentrál. A pankráció világának egyik legelismertebb szakértője és egyben kommentátora Jim Ross nemrégiben Sam Roberts Wrestling Podcastjének volt a vendége, ahol elmondta véleményét arról, hogy szerinte a WWE-nek mit kellene felajánlani Punknak ahhoz, hogy visszaszerezzék.

Először is szeretnék rájönni arra, hogy van-e CM Punkban még egy futás. A még egy futás nekem azt jelenti, hogy egy WrestleMania, nem tíz, nem kettő, nem három, hanem egy WrestleMania. Az egyetlen módja ahogyan én csinálnám vele az, hogy visszahoznám a WrestleManián, de nem kéne heti adásokon szerepelnie. Szerződés, edzés, vignetták, vignetták, egy kis szög és mehet. Az első meccse a WrestleManián lenne. Igen, ezen az úton senkin sem lenne nyomás.

CM Punk sok nagy névhez hasonlóan már nem szívesen vállalná a WWE feszített tempóját, így full-timeban biztosan nem térne vissza, de a part-timer dolog is kérdéses nála.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.