Header Ads

Hol nézhető pankráció a magyar televízióban?

A válasz legnagyobb bánatunkra egyszerű: sehol!
(Fotó: WWE)
Az utóbbi hetekben szinte napi szinten kaptunk kérdést azzal kapcsolatban, hogy hol lehet nézni ezt vagy azt az adást köszönhetően a WrestleMania szezonnak és a RAW 25. Évfordulójának, így úgy gondoltuk itt az ideje újra tisztázni a helyzetet.

Mint ismert a Sony 2015 elején felvásárolta a Viasat 6-ot, ezt követően azonnal megszüntették a WWE gáláinak sugárzását, amelyért külön pénzt kellett fizetni, majd nem sokkal később a közkedvelt heti adás a Nyers Erő is erre a sorsra jutott. Nem megerősített információk szerint az új tulajdonos nem látta szívesen a pankrációt, Angliában is levette műsoráról vagy későbbi idősávba rakta, továbbá az a főszerkesztő is távozott a csatornától, akinek közbenjárásával korábban megszerezték a WWE közvetítésének jogait. Tavaly végleg megszűnt a WWE Pankráció - Az Összefoglaló is, miután lejárt a Viasat 6 és a WWE szerződése. 

Anno ezzel párhuzamosan az Eurosporton is megszűnt a pankrációs közvetítés, amely annak tudható be, hogy a franciaországi központ nem hosszabbított szerződést a WWE-vel, így ez nem a magyar csatornán múlott.

Mivel jelenleg egy kereskedelmi vagy sportcsatorna sem áll élő szerződésben a World Wrestling Entertainment-tel, egy másik magyar televíziós csatorna, amely ténylegesen komolyan gondolja pankrációt pályázhat rá. Jelenleg nem hallunk ilyen hírekről, annyit tudunk, hogy minden esetben egy csatornának kell megkeresni a szervezetet, ugyanis a WWE nem kopogtat csak úgy hazánkban.

Az Extreme Sportson szinte minden évben megismétlik a TNA legjobb mérkőzéseit bemutató sorozatát, így alkalmanként azért előfordulhat pankráció a tévében.

A WWE idén májusban visszatér hazánkba egy Live Event formájában, amely ha újra sikert arat, akkor talán egy magyar cég elgondolkozik majd a WWE megszerzésén. Ne feledjük, hogy egykoron a Nyers Erő, a gálák, az Összefoglaló, a This Week Magazin és Vintage Colletion is szép nézettséget hozott az adott csatornáknak és a pankráció is szépen elterjedt Magyarországon. Külön dicséretre méltó, hogy ezen nehéz helyzetben a HCW gáláról-gálára fejlődik.

Mi mindig megosszuk a WWE heti adásainak linkjeit, illetve a WWE Network is egy kiváló választás, ahol a pay-per-viewk mellett egyéb más tartalmakhoz is hozzáférhettek bele értve háttérműsorokat és retro adásokat. Ennek a platforman a havi díja árfolyamtól függően kb. havi 2500 forint.

7 megjegyzés:

 1. melyik csatornán van a pankrácio?

  VálaszTörlés
 2. Only hol lehet nézni a pankrációt?
  Linket kérek szépen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Ebben a lejátszási listában minden 2017-2019-es epizódot megtalálsz! (természetesen angolul): https://www.youtube.com/watch?v=OPzgsVHoUXA&list=PLqIVmFaHA8BpLqrME6UD_FGcQfIGW2Z2_

   Törlés
  2. Kőszönöm szépen de egy pár videót nem lehet nézni az ország-ban mert le van tiltva

   Törlés
 3. Halli a Galaxy 4 csatornán van pankráció,magyarúl!! :)

  VálaszTörlés
 4. Hol lehet nézni retró pankrációt magyarul?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.