Header Ads

Dolph Ziggler jelenlegi helyzete

Amikor néhány hete Dolph Ziggler leadta a United States Bajnoki Címet a SmackDown Live-on, még hirdették a Live Eventekre.
Mi lesz vele?
Nem szokatlan egy WWE szupersztárnál az, hogy ugyan a televíziós műsorokról kiírják, de ott van a Live Eventeken és birkózik. Ez egy kicsit frusztrálhatja a rajongókat, hiszen ha erről tudomást szereznek, akkor ez megöli a történet hitelességét.

Ezúttal azonban a WWE leszedte Zigglert a decemberi és a januári Élő Eseményekről is, hogy eladható legyen a sztori. Pletykák szerint Dolph visszatér ebben a hónapban a Royal Rumble gálán vagy a Rumble utáni SmackDown Live epizódon. Az utolsó Live Event, amin dolgozott az december 18-án volt White Plainsben. Ez mellett természetesen a közösségi médiában is csendben van.

Az biztosra vehető, hogy a visszatérése alkalmával a United States Bajnoki Cím körül lesz. A kérdés az hogyan? Minden bizonnyal benyújtja majd az igényét a címre, sőt övvel együtt tér majd vissza és az új bajnok ellen vívhat egy címegyesítő létrás meccset a Fastlane pay-per-viewn vagy a WrestleMania 34-en.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.