Header Ads

Alberto El Patron: Szívesen visszatérnék a WWE-be!

Alberto El Patron a napokban adott egy interjút a MedioTiempo-nak, amiben arról beszélt, hogy újra fellépne korábbi munkahelyén, és itt szeretné befejezni birkózó karrierjét.

Alberto El Patron jelenleg az Impact Wrestling birkózója, tavaly úgy érkezett a céghez, hogy segít az akkor épp problémákkal küszködő szervezetnek újra a csúcsra kerülni. Alberto rögtön el is hódíthatta a cég bajnoki övét Bobby Lashley-től, de a repülőtéri incidense után megfosztotta a szervezet ettől a  címétől. El Patron novemberben visszatérhetett a Bound for Glory PPV-n, aki újra azt hangoztatta, hogy jól érzi magát a cégnél, örül, hogy visszatérhet, és egy teljesen más környezetben dolgozhat mint anno a WWE-nél. Alberto szerződése az Impact-nél tavasszal jár le, az április 22-ei Redemption PPV-n még biztos szerepelni fog, a folytatásban azonban ez könnyen megváltozhat. A mexikói birkózó már tavaly elmondta, 2019-ben visszavonulna a pankrációtól, és ezt újra meg is erősítette az utolsó interjújában. Arra a kérdésre, hogy visszatérne-e a WWE-hez, az alábbit válaszolta:
Elnézést kértem Triple H-től azokért a dolgokért, amik az ex-partneremmel való kapcsolatom alatt történtek. Természetesen visszamennék a WWE-hez, de nem teljes munkaidőben. Csinálnék egy meglepetés visszatérést, mielőtt befejezem a birkózói karrierem. Biztosan meg fog történni, biztosan mielőtt visszavonulok. Nagyon nehéz 2018-as évet látok magam előtt, de 2019-ben, mielőtt elmegyek, határozottan meg fogok csinálni velük valamit, kezet fogtunk és minden rendben van. Az idő begyógyítja a sebeket.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.