Header Ads

Alakulóban a Daniel Brayan vs. AJ Styles?

Meredek feltételezés nem is nagyon beszélnek még róla...

Az elmúlt hetekben azt láthattuk a WWE heti adásain és gáláin, hogy valami alakul a SmackDown Live vezetői Shane McMahon és Daniel Bryan között, úgy fest egy WrestleMania összecsapás, de ezt sokan nem szeretnék látni. Felmerül a kérdés, hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy Daniel Bryan újra kötelek közé léphessen a WWE-ben? A válasz erre az, hogy mindenképp, hiszen köztudott, hogy ha Bryan nem birkózhat szeptemberben elhagyja a céget. 

Már minden orvos tisztázta, kivéve a 77 esztendős Joseph Maroon a WWE főorvosa, akiről tudni kell azt is, hogy kutatásokat folytat az agyrázkódások kapcsolatában, így többet tudhat a témában azoknál az orvosoknál, amelyeknél Bryan járt az elmúlt hónapokban. Minden rajta múlik és nem Vince McMahonön, bár már az is lehetséges, hogy Daniel megkapta tőle az engedélyt, csak még nem jelentették be.

A Royal Rumble gálán AJ Styles egy handicap meccsen kényszerül megvédeni a WWE Bajnoki Címet Kevin Owens és Sami Zayn ellen, bár ez AJ különkérése volt, Daniel hozta ebbe a helyzetbe, aki ellene és Shane ellenfordult azért, hogy a SmackDown megtarthassa Owenst és Zaynt. Az eredeti tervek úgy szólnak, miszerint Shinsuke Nakamura nyeri meg a Royal Rumble-t és küzd meg AJ Styles-szal a Mánián. Kérdés persze, hogy Nakamura készen áll-e erre?

Ez a meccs anno megtörtént a Wrestle Kingdom 10 gálán és a WrestleManián is nagyot szólna, továbbá a rajongók is kedvelik a japánt. De vajon a WWE megmerné-e azt húzni, hogy helyette inkább Daniel Bryannel nyereti meg a Royal Rumble-t és küldik AJ ellen? Vagy esetleg kivennék a történetből a WWE Bajnoki Címet, bár az övért epikusabb lenne az összecsapás. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy Roman Reigns is esélyes a Rumble győzelemre, hiszen majd ő lesz Brock Lesnar ellenfele a WrestleMania 34-en az Universal övért. Csak kérdés hogyan?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.