Header Ads

A WWE leszeretné csökkenteni Daniel Bryan rajongó táborát!

Az elmélettel a híres wrestling újságíró Dave Meltzer állt elő a Wrestling Observeren.
Érthető Bryan frusztráltsága
Szerinte egyértelmű, hogy a WWE heel turnt fog Daniel Bryannek, adni hiszen ami az eheti SmackDown Live-on történt az egyértelműen egy "gonosz vezetőségi" figurára vallott. Meltzer úgy hiszi a WWE szándékosan szeretné lecsökkenteni a Bryan rajongóinak a számát, hogy minél kevesebbek nézzék őt a függetleneknél. A cég Bryan mainstream ismertségét akarja lerontani azzal, hogy heelt csinál belőle. Tehát a cég félti a folyamatosan fogyatkozó aktív nézői rajongó táborát!

Ez azért van, mert Daniel egyértelműen kijelentette, hogy szeptemberben távozik, ha nem birkózhat és szinte készpénzként vehetjük, hogy nem is fogja megkapni az ehhez szükséges engedélyeket a WWE-nél, így ha ringbe akar lépni, távoznia kell.


3 megjegyzés:

 1. Nyugi, mert nem lesz ott a WK 13 főmeccsében, mert a G1 nyáron van, és bajnokként se mehet, mert a bajnokot októberben választják ki a King of pro wrestlingen. A Kopw-en pedig az lesz a kihívó a bajnok ellen, aki elsőnek legyőzte a bajnokot a G1 tornán. Szóval eddig úgy gondolom, hogy Omega vs Bryan lesz a semi main event. De még Omega se biztos ellenfélnek, mert láttam olyan érdekes dolgokat, hogy Okada vs Omega 4 lesz a jövő évi WK main event.

  VálaszTörlés
 2. Szegény Daniel! :( Amúgy aki télleg kedvelik Bryant azok nem fogják megutálni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez az egész Daniel nem mehet a ringbe azért van, mert Vince félti Booring Lame Romen Rénysz helyét. Egy ideig én sem hittem ezekben a pletykákban, de ez már kezd biztossá válni. Fél a WWE, mert, ha Bryan sztárként megy el a WWE-ből pl. japánban az rosszat jelent nekik, mert lehet, ha a NJPW nem ellenfél a WWE-nek, de ott vannak a visszapillantóban már. Jaj, és Punk is lehet ha pár éven belül nem a WWE-be megy vissza, hanem ő is japánban megy, és egy Punk vs Bryan main event a Domeban, na az fogja megbaszni végleg a WWE-t.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.