Header Ads

A FOX két órás Monday Night Rawt akar

A RAW már kicsit sem olyan mióta átállt a három órás formátumra.
Érdekes lenne megint más helyen látni a WWE-t.
Az egésszel az a baj, hogy túl hosszú, így sok esetben meg sem tudják tölteni élvezetes tartalommal, így sokszor egy unalmas adássá válik, így kényelmesebb, ha az ember nem élőben, hanem vissza nézi.

De 2019 októberében megváltozhatnak a dolgok, ha a WWE esetleg elköltözik jelenlegi televíziós csatornájáról. A jelenlegi szerződésük a USA Network-kel igen profitáló, de ez mindig a másik félen is múlik.

A hírek szerint a UFC kész elhagyni a Foxot, amely következtében a TV társaság nyitott lenne megszerezni a WWE közvetítési jogait, hogy valamivel pótolják a távozó ketrecharcot. A WWE megközelíthetné azokat a számokat, amiket a UFC ér el és a nap végén lehet a csatornának jövedelmezőbb lenne a pankráció, mint az egyre drágább és drágább UFC, amit tehetősebb csatornák bármikor elvihetnek, ha több pénzt ajánlanak. Azonban jelenállás szerint a UFC-vel kötött szerződésük még nagyon jövedelmező és igyekeznek megtartani azt.

Ha a RAW hétfő esténként a Foxról jelentkezne, akkor mindenképpen át kellene állniuk a két órás formátumra, mivel a csatornán minden este 10 órakor híradó látható. Továbbá azt is hozzá kell tennünk, hogy jelenleg a USA Network-kel megkötött kontraktus értelmében kötelező a három órás vörös adás.

A másik probléma az, hogy ha megtörténne a nagy költözködés, akkor a SmackDown Livenak is új otthont kellene találnia, amely az FS1 lehet, amelyre biztosan szánnának valamilyen WWE programot a UFC elvesztésével. Így a SmackDown az FS1-on találhatná magát, amely jóval kevesebb otthonban elérhető, mint a USA Network. Mindez rosszul jönne a Brand Splitnek, hiszen ettől a pontól kezdve a RAW és a SmackDown Live nem lenne egyenrangú.

Aztán még itt van a Mixed Match Challenge, ami ha nagy sikerű lesz kitudja, hogy milyen ajánlatokat kap majd a WWE. Továbba a legutóbbi hírek óta decemberben a Disney felvásárolta a Foxot, amely megint megváltoztathatja a dolgokat. Illetve arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a USA Network sem engedné el olyan könnyen az egyik legnézettebb és legjobban termelő műsorait, ami a RAW és a SmackDown Live, valamint a kezdetekben is ők voltak a WWE otthona.

Nem szabad elfelejtenünk az online platformokat sem, hiszen a kereskedelmi televíziózás már a vesztébe rohan, mióta az internetes világ ennyire elterjedt és kifejlett főleg a nyugati országokban, így ott lehet a Netflix, a YouTube és a Facebook ajánlata is a cég számára, akiknek vész esetén ott van még a saját platformjuk a WWE Network is.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.