Header Ads

10 lehetséges meglepetés szereplő a Royal Rumble meccsen - 2. rész: férfiak

Már javában benne vagyunk a Royal Rumble és a WrestleMania szezonjában.

Ilyenkor mindig szokás beszélni a lehetséges visszatérésekről, hiszen mindenki a WrestleManiára készül és az év legnagyobb eseményét várja. A Royal Rumble tipikusan az a gála, ahol megtörténnek a meglepetés visszatérések, ráadásul idén már két harminc emberes Rumble meccs is lesz, mivel jön a történelmi Royal Rumble is. A "You Just Made The List" rovatunkban a nők után a férfiakat is szemügyre vettük.

10. Sting

Sting az egyik olyan személy ezen a listán, aki hivatalosan is bejelentette a visszavonulását, de tudjuk, hogy ha rajta múlt volna nem biztos, hogy megteszi ezt, azonban a Hall of Fame ceremónián kellett valamit mondania. Számtalanszor elmondta, hogy egy utolsó meccs miatt nem műtette meg a nyakát, hiszen még mindig álmodik az Undertaker elleni meccsről. Tavaly szóba került az Ikon visszatérése, hiszen ebben a meccsben nem lenne szükséges bumpolnia, de végül elvették az ötletet.

9. Goldberg

Az utolsó RAW-n, amin szerepelt elmondta, hogy még nem biztos a visszavonulása, mert kitudja, hogy mit hoz a sors számára. A hírek szerint a WWE megkereste a háromszoros világbajnokot a RAW 25. Évfordulójának kapcsolatában, amely könnyen végződhet egy Rumble bejelentéssel, ami után benne lehetne egy utolsó WrestleMania futásban is. Olyan emberek lehetnének még az ellenfele, mint Braun Strowman, Roman Reigns, John Cena vagy épp The Undertaker. Az adás előtt egy héttel, viszont bejelentésre került az, miszerint Goldberget beavatják a Hall of Famebe. Akkor itt most minden véget ért?

8. Shane McMahon

A SmackDown Live főirányítója még mindig aktív birkózó és megvan annak a lehetősége, hogy ismételten meccset vívjon a WrestleManián, hiszen közel sem felhőtlen a viszonya Daniel Bryannel, Kevin Owens-szel és Sami Zaynnel sem. Ha esetleg utóbbi kettő valamelyikére akadna a WWE Bajnoki Cím lehet részt venne a Rumbleben, hogy valahogyan megnyerje azt és megmentse a SmackDown Live-ot...

7. Rey Mysterio

A WWE erősen érdeklődik iránta és ő is szívesen búcsúzna el a rajongóktól egy megfelelő futást követően. Eggyel van a baj, hogy csillagászati összegeket kér és nem akar full-time szerződést, amely következtében állítólag megszakadtak a tárgyalások közte és a WWE között. Azonban a pankráció világában bármi megtörténhet, így nem szabad kizárnunk azt a nagy visszatérést.

6. Batista

Nála nem az a kérdés, hogy visszatér-e hanem az, hogy mikor? Az Animal elmondta több interjúban is, hogy nagyon szívesen visszatérne egy hat hónapos futás erejéig egy nagy WrestleMania meccsel fűszerezve Triple H ellen. A kiinduló pont akár az idei Royal Rumble is lehetne.

5. Daniel Bryan

Habár a WWE orvosa nem engedi számára a visszatérést tudjuk, hogy ha itt nem akkor Bryan máshol fog birkózni, amint lejár a szerződése szeptemberben. Ezzel Bryan az életét kockáztatná, így azzal ha a Bryan kapna egy limitált part-timer birkónzi szerződést akkor maradna. Minden esetre nagyon gyanús ez a sok külső negatív interjú illetve a Shane McMahon elleni belső viszálya.

4. Big Show

Már több interjúban is elmondta, hogy 2018-ban szeretne visszatérni a WWE-hez a hosszabb pihenőjét követően. Az óriás szinte minden Royal Rumbleben megjelenik és elképzelhetetlenek ezen mérkőzések nélküle. Perfekt alkalom lenne számára ez a gála.

3. The Undertaker

Január 22-én már biztosan látjuk a RAW 25. Évfordulóján, amely könnyen végződhet egy Royal Rumble szerepléssel is. Különböző háttér információk szerint még idén is lesz egy meccse és az ellenfele nem más lesz, mint John Cena a WrestleMania 34-en. Ha ez igaz, akkor könnyen kezdődhetne kettejük viszálya a Rumble meccsben.

2. Kurt Angle

A RAW General Managere tavaly többször is ringbe lépett és szinte esélytelen, hogy ezt ne tegye meg idén is. Mivel hírbe hozták őt, mint Triple H következő ellenfele, így elképzelhető, hogy összeakadnak a Royal Rumbleben.

1. Triple H

Minden évben van egy nagy mérkőzése a WrestleManián amely viszálya ezen a gálán kezdődhet el. A hírek szerint idén megküzdhet Kurt Angle-lel, de Braun Strowmannel is. Az elmúlt években mindig egy fiatal volt az ellenfele, kivéve a Sting elleni meccsét, meglátjuk, hogy most egy veteránnal vagy esetleg egy olyan feltörekvő fiatallal küzd meg mint Braun.

+ CM Punk

A UFC már  nem igen számol vele és nem is áll már nagy jövő előtte a ketrecharcban. A New Japan Pro Wrestling vagy a Ring of Honor biztosan tárt karokkal várná, de a WWE-ben lehetne igazán a rivalda fényben. Ő mindig szerette meglepni a rajongókat, így miért ne lephetné meg őket újra? Minden esetre, ha megnyerné a Royal Rumble-t megküzdhetne AJ Styles-szal a WWE Bajnoki Címért! Micsoda álommérkőzés, nem igaz?

Természetesen még jó néhány lehetséges név lemaradt, hiszen egy NXT szupersztárral is biztosan találkozhatunk majd és akár egy olyan ember is visszatérhet, mint James Ellsworth. A listáról Chris Jericho azért maradt le, mert épp koncertet ad majd Párizsban, de január 22-én a Rawn látható lesz. The Rock visszatérése ezen a ponton lehetetlen, mert más projektekben munkálkodik, míg Kevin Nasht nem rég műtötték. Olyan neveket, mint Shawn Michaels vagy Steve Austin nem is érdemes felhozni, hiszen többször is elmondták, hogy vége, míg az olyanokat mint Rob Van Dam vagy Mick Foley nem engedi birkózni a WWE a nem megfelelő egészségügyi állapotuk miatt.

2 megjegyzés:

  1. Mi baja RVD-nek? Erről lemaradtam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.pankracio.com/2017/12/rob-van-dam-tobbe-nem-birkozhat-wwe-ben.html?m=1

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.