Header Ads

10 lehetséges meglepetés szereplő a Royal Rumble meccsen - 1. rész: nők

Már javában benne vagyunk a Royal Rumble és a WrestleMania szezonjában.

Ilyenkor mindig szokás beszélni a lehetséges visszatérésekről, hiszen mindenki a WrestleManiára készül és az év legnagyobb eseményét várja. A Royal Rumble tipikusan az a gála, ahol megtörténnek a meglepetés visszatérések, ráadásul idén már két harminc emberes Rumble meccs is lesz, mivel jön a történelmi női Royal Rumble is. A "You Just Made The List" rovatunkban először a lányokat vesszük szemügyre.

10. AJ Lee

Talán ő a legvalószínűtlenebb név a listán, hiszen ő CM Punk felesége, akinek kicsit sem jó a viszonya a WWE-vel. A 2010-es évek elején ő volt a legsikeresebb díva a WWE-ben, hiszen háromszor volt bajnok és zsinórban három éven keresztül választották meg az év női birkózójának.

9. Michelle McCool

Szereplése már csak azért is pikáns lenne, mert ő The Undertaker felesége, aki hajlandó lenne visszatérni egy ilyen alkalomból. Ő összességében egy négyszeres női bajnok, így egy igen nagy név lenne a meccsben.

8. Lita

Rá még sokan emlékeznek köszönhetően a Hardy Boyznak és Edgenek, na meg persze a bevállalós volt, így bármikor láthattuk egy-egy extrémebb szituációban. A négyszeres női bajnok Hall of Famer jelenleg edzőként és producerként dolgozik a WWE-nél.

7. Beth Phoenix

Edge feleségét tavaly avatták be a Hall of Famebe, ettől függetlenül nyitott lenne a visszatérésre a négyszeres bajnok.

6. Kelly Kelly

Ő annak idején nagyon népszerű volt a rajongók körében és korábban már többször is beszéltek a visszatéréséről. Az egyszeres bajnok manapság már a WWE nagykövete, így simán beugorhat egy mérkőzés erejéig.

5. Kaityln

Nem olyan rég jelentették be, hogy a korábbi Díva Bajnok visszatér a pankráció világába február 10-én egy független szervezetnél. Korábban lehetett arról hallani, hogy a cég visszahozza őt, így bármikor felbukkanhat.

4. Trish Stratus

Ő is nyitott egy esetleges visszatérésre, az Attitude Érában igen népszerű volt és manapság is szívesen fogadják őt bárhol. Hétszeres női és egyszeres hardcore bajnokként egy hatalmas névvel gazdagodhatna a Rumble.

3. Brie Bella

Elmondása szerint még visszatér, jelenleg csak azért nem birkózott, mert a világra hozta közös gyermeküket Daniel Bryannel. Azóta már eltelt egy nagyobb idő és ismert tény, hogy Brie szeretne még egy kicsit birkózni.

2. Nikki Bella

John Cena menyasszonya már csak azért nem birkózik gyakran, mert a nyaka nem bírja a megpróbáltatásokat, így a cég különleges attrakcióként kezeli őt, így biztosak lehetünk abban, hogy ringbe lép az első női Royal Rumble meccsben.

1. Ember Moon

Jelenleg ő az NXT legnagyobb női neve és egyben bajnoka is, aki még sok borsot törhetne korábbi legnagyobb ellenfele Asuka orra alá.


2. rész: férfiak       holnap...

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.