Header Ads

Újjászülethet az XFL

A hírek szerint Vince McMahon újra az amerikai foci után kacsintgat.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Observer információi szerint Vince McMahon egy új céget alapít "Alpha Entertainment" néven, hogy visszahozza az XFL-t. Az oka annak, hogy az XFL nem az anyavállalathoz fog tartozni az, hogy a WWE ennek következtében lezuhanna a tőzsdén a bejelentéskor. Szóval Vince McMahon a saját pénzét fogja rááldozni a régi-új projekjére, kerülvén a WWE kasszáját. Az XFL nevet egy hónappal ezelőtt védette le a WWE és a bejelentés 2018 elején várható, feltehetőleg a RAW 25. Évfordulóján.

Érdekes, hogy az XFL nevet nem az Alpha Entertainment védette le, hanem a World Wrestling Entertainment és ez arra is utalhat, hogy mégsem ezen a néven fog futni az új futball liga. Erre az adhat még biztosítást, hogy Vince további két cége a fentebb említette Alpha Entertainment és VKM Ventures a az alábbi neveket védette le:

United Football League - szeptember 21-én (VKM Ventures, LLC)
URFL - szeptember 20-án (Alpha Entertainment LLC)
UFL - szeptember 21-én (VKM Ventures, LLC)
For The Love Of Football - szeptember 20-án (VKM Ventures, LLC)
{ez vélhetően a szállóige lesz}
Kérdés, hogy vajon miért próbálja meg ezt újra Vince? Kétségtelen, hogy a foci agyonveri a pankrációt nézettségben, de nyilván nem ezért próbálja meg újra megvalósítani régi álmát. Talán ezzel köszönne le a WWE-nél és adná át a stafétát Triple H-nek? Vince-t ismervén ez sem opció, de az élet néha tartogat meglepetéseket.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.