Header Ads

Újabb változások az Impact Wrestling vezetői részlegénél

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk, Ed Nordholm az Anthem Sports és az Impact Wrestling elnöke, kinevezte Jeff Jarrett utódját Don Callis és Scott D'Amore személyében. A változás következtében Jarrett két korábbi segítője, Dutch Mantell és John Garburick azonban távozik a cégtől.
Fotó: ImpactWrestling
A PWInsider számolt be a hírről, miszerint a tegnapi alelnöki pozíciók bejelentése mellett, Jeff Jarrett két korábbi segítője elhagyja az Impact Wrestling-et. John Gaburick-ot  Jeff segítőjeként alkalmazta a cég, valamint a kreatív dolgokban is kivette a részét Scott D'Amore és Sonjay Dutt mellett. Dutch Mantell meg nem erősített források szerint, már korábban elhagyta a céget, ezért is nem volt látható a novemberi TV adások felvételein. Dutch szintén Jarrett segítője volt, így nem meglepő, hogy miért távozott a vállalattól. Ami a kreatív csapat többi részét illeti, Sonjay Dutt még mindig kreatív részlegen is dolgozik, valamint producer is ami minden bizonnyal nem fog a továbbikban sem megváltozni. Abyss, Gail Kim, Jeremy Borash és Jimmy Jacobs mindannyian továbbra is producerei az adásoknak, továbbá a kreatív feladatokból is kiveszik a részüket. A cég 2018-as tervei között szerepel, hogy több PPV-t, és élő eseményeket szervezzenek a TV adások felvételei között. Az már hivatalos, hogy az Impact Wrestling a januári TV adások felvételeit Orlandóban fogja rögzíteni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.