Header Ads

Triple H örül annak, hogy Chris Jericho fellép Japánban

2018. január 4-én a Wrestle Kingdom 12 gálán Chris Jericho az NJPW színeiben lép a kötelek közé.
(Fotó: Cageside Seats)
Az In This Corner című podcastben Brian Campbell beszélgetett Triple H-dzsel és szóba került Chris Jericho mérkőzése is Kenny Omega ellen.

Azt gondolom ez nagyszerű. Jó Chrisnek. Ez fenomenális. Jó Kennynek, jó a New Japannek. Körültekintőek voltunk. Volt egy megbeszélésünk is. Chris az egyike a legnagyszerűbb tehetségeknek a biznisz történelmében, szóval azt gondolom ez nagyszerű. A jó termék az jó termék. Örülök nekik, örülök Chrisnek, örülök mindenkinek. 
- Nyilatkozta Triple H. 

2 megjegyzés:

  1. A NJPW óriásit növekedett az utóbbi 4 évben: 2014-ben 25 millió volt a jövedelem, 15-ben 27, 16-ban: 32, és az utolsó október elején kiadott adatok alapján már akkor elérte a jövedelem a 36-ot, ami kb. olyan 38-ra fel tud menni az év végére. Persze nem 750 milliós bevétel, mint a WWE-nél, de ez kérdés nélkül a második helyre repíti a japánokat a pankráció ranglistán. A termék alapján meg fényévekre verik a WWE-t. Huntert nem igazán érdekli a NJPW, neki csak Kenny kell onnan. Remélem, hogy Omegának lesz esze, és nem megy a WWE-be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az amcsi expanzióra meg a kaliforniai dojo működésére leszek kíváncsi. Ha nem "kis WWE" akarnak lenni, hanem a sport entertainment alternatívája, akkor van keresnivalójuk a háromszázmilliós amerikai piacon is.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.