Header Ads

Sting ezért nem műtette meg a nyakát

Két évig volt rejtély, hogy Sting pontosan miért is nem műtette meg a nyakát.
Vajon még látjuk valaha ringben - (Fotó: WWE)
Mindvégig úgy gondolhattuk azért, hogy újra ringbe léphessen, hiszen ha megműtik a nyaki gerinccsatorna szűkületét, akkor ezt soha többé nem teheti meg. A hétvégén Walesben járt, ahol a Comic Con eseményen válaszolt egy kérdésre, amely a nyakműtéttel volt kapcsolatos.

Sose mondtam, hogy még egy meccset. Szeretnék egy utolsó meccset. Szeretném a The Undertaker elleni meccset. Egyetlen oka van annak, hogy nem volt műtetem az, hogy olyan srácok mint Steve Austin azt mondták ne tegyem. Nincs semmilyen mellékhatása a sérülésemnek. Továbbra is tudok edzeni és ez nem nyaggat engem. Nem fáj a nyakam alvás után, meg semmi után sem, szóval miért kellene műteni? Ha nincs rá szükséged, ne tedd meg.

Sting egyébként a 2016-os Hall of Fame Ceremónián hivatalosan is visszavonult a professzionális birkózástól, így nagyon kevés esély van arra, hogy még egy utolsó mérkőzést vívjon. A Stinger még 2015-ben szenvedett súlyos nyaksérülést a Seth Rollins elleni meccsén a Night of Championsön, már 58 éves, így a szervezete nem bírja úgy a terhelést és közel a 60-hoz a nagyobb sérülésekből szinte már lehetetlen a teljes felépülés.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.