Header Ads

Rich Swannt letartóztatták!

A 205 Live sztárja a feleségével szemben viselkedett erőszakosan.

 

A rendőrségi jelentés szerint Swann a feleségével, Vannarah Riggszel tartott hazafelé, aki Su Yung néven birkózik a függetleneknél. Yung egy Fest Wrestling nevű szervezetnél birkózott, és heves vitába bonyolódtak a teljesítményéről Rich-csel. Yung állítólag megijedt férjétől, és követelte, hogy kiszállhasson az autóból, ami a forgalomban történt meg. Swann ráüvöltött az asszonyra, hogy üljön vissza, aki viszont megtagadta ezt, és a rendőrök jelentése szerint a cirkálósúlyú birkózó utána rohant, karon ragadta, és egy headlockba helyezte Yungot, majd imígyen rángatta vissza a nőt az autóba, miközben Yung segítségért kiáltozott. Egy szemtanú szerint az asszony a kocsi ablakát verte belülről, miközben elhajtottak.

Másfél kilométerrel arrébb álltak meg, és Swann nem tette üresbe az autót, ami így egy telefonfülkének csapódott.

A letartóztatásakor Swann tagadta, hogy kezet emelt volna a feleségére, és azt állította, hogy szabad akaratából tartott vele, és egyébként is a telefonján lévő GPS adataira volt szükségük ahhoz, hogy hazajuthassanak. Yung ezzel szemben azt vallotta, hogy félt Swanntól, mert "olykor elragadja a vérmérséklete", és kényszerítette őt arra, hogy visszatérjen az autóba, mert félt attól, hogy testileg bántalmazhatja őt.

Swannt jelenleg egy floridai börtönben tartják fogva, emberrablás vádjával. Legkorábban holnap teheti le az óvadékot, hogy szabadlábra helyezzék. A WWE az esetre reagálva határozatlan időre felfüggesztette a pankrátort, hangsúlyozva, hogy a cég zéró toleranciát tanúsít a családon belüli erőszakkal szemben.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.