Header Ads

Megkezdte a költözést az Impact Wrestling

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Impact Wrestling átköltözteti a székhelyét Kanadába. A cég megtette az első nagyobb lépést múlt héten ezen folyamat elindításában, mégpedig azzal, hogy bezárta a már meglévő irodáit Tenessee-ben.
Fotó: Last Word on Pro Wrestling
Idén az Impact Wrestling jelentős változásokon ment keresztül, kezdve azzal, hogy az Anthem Sports felvásárolta a cég 85%-át Dixie Carter-től. Carter lemondott elnöki posztjáról, és igaz 5% részesedése még mindig van a vállalatban, de a cégben már csak amolyan csendes társként szerepel. Az új többségi tulajdonos legfőbb terve az volt, hogy ezt az új céget már ne hasonlítsák össze azzal a TNA-vel amit még a Jarrett család alapított. Ehhez azonban a cég székhelyét is át kell költöztetni, ami nemrég el is kezdődött. A 2002-ben megnyitott irodák Nashville-ben november 30.-án végleg bezárták az ajtójukat. Az új helyszín várhatóban Kanadában, a Torontóban található Ontario-ban lesz, ahol a cég idén a legnagyobb élő showját, a Bound for Glory-t rendezte. Itt található az Anthem Sports székhelye is. Már csak az a kérdés, hogy az orlandói rajongók, hogy viszonyulnak majd ehhez a döntéshez. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.