Header Ads

Magnus szerint a pankrátorok átverik magukat

A TNA korábbi világbajnoka markáns véleményt fogalmazott meg a műfaj eltévedt fókuszával kapcsolatban.


Magnus, aki jelenleg polgári nevén, Nick Aldisként a Billy Corgan-féle National Wrestling Alliance bajnoka, az Arm Drag Takedown Podcast vendége volt, ahol éles kritikával illette a profi birkózás egyes újhullámos vonulatait.

"A pankráció abba a tévképzetbe ringatta magát, hogy a bizniszünkben a ringben vívott meccs a legfontosabb dolog." - így Magnus. - "Én azért szálltam be a buliba, hogy történeteket meséljek, és elérjem, hogy a nézőknek érzelmi befektetésük legyen a karakterekben. A szórakoztatás volt a célom. Azokba a dolgokba akartam beleásni magam, amiket a sport nem képes átadni, de a profi birkózás igen."

Magnus azt is elmondta, hogy szerinte a UFC a klasszikus pankráció mintájára alakította ki a marketing-stratégiáját, de most inkább a pankráció tanulhatna a UFC-től.

"Ha a UFC-s meccsfelépítések kimenetelét egy nyolcvanas évekbeli NWA világbajnoki címmérkőzéssel helyettesítenénk, rájönnénk, hogy az odáig vezető út szinte teljesen ugyanolyan." - véli a pankrátor. - "Ha látni akartuk két birkózó bezavarás nélküli teljes meccsét, akkor vagy jegyet kellett váltanunk, vagy meg kellett néznünk a különkiadásokat és a PPV-ket. Az UFC jelenleg ugyanezt csinálja. Vannak kisebb adásaik a tévében, de azon kívül sajtótájékoztatókat, interjúkat és versenyzői profilokat mutatnak, és minden a végső harc felépítését szolgálja, mert ez a valódi attrakció."

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.