Header Ads

John Cena kontra Roman Reigns mérkőzés jöhet a karácsonyi Rawn

A történelem során először jelentkezik majd élőben a RAW és a SmackDown Live Karácsonykor.
Nem lenne rossz, így Karácsonykor - (Fotó: WWE)
Ez egyben azt is jelenti, hogy a WWE szupersztárjai az ünnepekkor nem kapnak szabadnapot karácsony mindkét napjára, sőt Új Évkor is élő RAW lesz. Kiderült, hogy John Cena ezen RAW alkalmával visszatér és az a Roman Reigns is ott lesz az adáson, aki ezen a héten szabadságon volt.

A Cageside Seats információ szerint hétfőn Roman Reigsn és John Cena újra összecsap majd egymással, ezzel ők lennének a karácsonyi RAW főmérkőzése. Annyira nem lenne ez meglepő, mivel a karácsonyi időszakban két Live Eventen is összecsapnak majd, többek között a legendás Madison Square Gardenben is. A meccs tétje egyébként az Interkontinentális Bajnoki Cím lenne.

Továbbá az sem elképzelhetetlen, hogy ők nyitják majd a hétfői adást, hiszen a USA Network karácsonyi ajándéka az, hogy a RAW és a SmackDown első órájában egyetlen egy reklámot sem adnak le, így nem lesz mi megszakítsa a műsort. Ennek köszönhetően egy pay-per-view minőségű Reigns vs. Cena meccset láthatnánk.

2 megjegyzés:

  1. Bakker, Jézus születésnapjára nem tudnak valami jobbat kitalálni? Akkor inkább Cena alázza Romant 3 órán keresztül, na az jó lenne. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézve a mostani heti adásokat jobban járnánk NJPW és ROH válogatással élő élő RAW helyett. :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.