Header Ads

Jó hír a The Undertaker rajongóknak! A Phenom megkezdte a felkészülést!

Jövőhéten beindul a WrestleMania szezon!
A visszatérés küszöbén - (Fotó: WWE)
Ilyenkor természetesen mindig előkerül The Undertaker neve, hiszen a neve egybeforrott a WrestleManiával. Mostanra biztosra lehet venni, hogy nem vonult vissza és még egy mérkőzésre visszatér. Annyit tudhatunk, hogy legutóbb ott volt a Survivor Series színfalai mögött és egyes források szerint a gála előtt a ringet is meglátogatta, ahol a gyakorolt egy kicsit és jobban mozgott, mint áprilisban.

A Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer kedden azt jelentette, hogy John Cena számára egy hatalmas mérkőzést terveznek a WrestleMania 34-re. Az egyik befutó The Undertaker lehet. Persze ezt nem lehet készpénznek venni, de a Wrestling News szerkesztősége megemlítette, hogy egy személy azt jelentette nekik, hogy látta The Undertakert Texasban edzeni, amely csak egy dolgot jelenthet, mégpedig, hogy megkezdte a felkészülést az utolsó nagy meccsére.

Az már biztos, hogy 2018. január 22-én The Undertaker visszatér a RAW 25. Évfordulóján, hogy megkezdje az utolsó viszályát, de kitudja lehet nem is ez lesz az utolsó!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.