Header Ads

Interjú: Rey Mysterio a WWE-ben szeretné befejezni!

A napokban már beszámoltunk arról, miszerint Rey Mysterio egyelőre nem tér vissza a WWE-be.
Már csak az a kérdés, hogy meddig kell rá várnunk - (Fotó: WWE)
A Wrestling Observer információ szerint a WWE szerette volna megszerezni a kis mexikóit a Royal Rumble gálára. Rey azonban három millió dolláros évi fizetést szeretne és könnyített menetrendet, a cég vezetősége ezzel nem értett egyet és megszakadtak a tárgyalások a felek között. A korábbi WWE Bajnok most az ESPN-nek adott interjút egy esetleges visszatérésről.

A jelenlegi státuszáról:
Jelenleg nem köt szerződés egyetlen céghez sem. Én egy független előadó vagyok, ahogy mi mondjuk. Gyönyörű dolog, hogy nem vagy korlátokhoz kötve. Nem vagy egy céghez sem elkötelezve. Csavaroghatsz, azzal birkózol akivel csak akarsz. Kiválaszthatod a pihenő napjaidat is. Ez volt a fő célom, amikor elhagytam a WWE-t.

Egy esetleges WWE-be való visszatérésről:
Határozottan szeretnék visszatérni és ott befejezni. Legyen az egy év vagy bármi ami lehetséges. Legyen akár egy búcsú. Sokat köszönhetek annak a cégnek. Az a cég adott nekem egy csodálatos lehetőséget és minden egyes pillanatból előnyt kovácsoltam. Nem akarom, hogy úgy emlékezzenek rám, mint aki sosem szerződött le velük újra és sohasem tért vissza. Nyilvánvalóan szeretnék visszatérni és megcsinálni egy utolsó futást és elköszönni az én WWE rajongóimtól. Búcsút inteni nekik sajátos módon.

Arról, hogy milyen beosztásban térne vissza:
Nem gondolnám, hogy visszamennék teljes időben. Arra nincs mód. Nem tudok visszatérni ahhoz a menetrendhez. Ezt megérthetnék ők is. Ez volt a fő oka annak, hogy távoztam. Azt akartam, hogy legyen egy kis szabadidőm. Még mindig keményen dolgozok a függetleneknél, de én irányítom a naptáram. Van hogy három napot kell szerepelnem, pénteken, szombaton és vasárnap, majd hétfőn már haza megyek és a következő hétvégén nem kell dolgoznom. Az egy olyan lelkiállapotot ad nekem, amiről neked lehet fogalmad sincs.

2 megjegyzés:

  1. A kis mexikói? XDD Amúgy meg teljesen igaza van. A család a legfontosabb. (Tudom hogy ez nincs beleírva a cikkbe)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz az USA-ban született, de mexikóinak vallja magát, családja onnan származik.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.