Header Ads

IMPACT! 2017. November 30. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! epizódban, elkezdődött a torna a Knockouts Champion címért, Hakim Zane megvívta első mérkőzését a cégnél, Tyson Dux  kihívta Matt Sydal-t, újra szembenézett egymással a két cowboy James Storm és Texano, valamint folytatódott a viszály Alberto El Patron és Johnny Impact között.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

JB a Knockout hölgyekkel körülvéve köszönti a nézőket, és bemutatja a torna résztvevőit, és közli hogy az első három versenyző aki megküzd az este folyamán egymással KC Spinelli, Laurel Van Ness és Madison Rayne lesz.

Laurel Van Ness vs. KC Spinelli vs. Madison Rayne - Knockouts Championship Tournament Triple Threat Match
Pár hónapos kihagyást követően nagy meglepetésként visszatért az Impact Wrestlinghez Madison Rayne, hogy megpróbálja újra elhódítani a Knockouts Champion címet. Ezzel azonban nincs egyedül, KC Spinelli is szeretne tovább jutni a döntőbe, és a látszólag a még mindig megviselt Laurel Vann Ness-nek is ez a terve. A három lány közül Laurel-nek sikerül tovább jutnia a döntőbe, így ő néz szembe a jövőhéten megküzdő Rosemary, Sienna, Allie hármas győztesével.

Megérkezik az arénába az este főmérkőzésének két résztvevője Alberto El Patron és Johnny Impact.

Hakim Zane vs. Taiji Ishimori
Scott D'Amore egy tehetségkutató program során kiválasztott egy versenyzőt, aki bebizonyította rátermettségét, hogy az Impact rosterének tagja legyen. Hakim Zane-nek most jött el a pillanat, hogy először lépjen a hatszögletű ring kötelei közé. Első ellenfeléül a Pro Wrestling NOAH sztárja Taiji Ishimori-t kapta, akivel fel tudta venni a lépést, de végül Ishimori 450 Splash-e után már nem tudta folytatni a mérkőzést. A győztes nem tudott sokáig örülni, ugyanis megjelent az X-Division bajnok Trevor Lee valamint barátja Caleb Konley és megtámadta a japán birkózót.

McKenzie Mitchelle interjút készít James Storm-al. A Cowboy beszél a kedvenc dolgairól, és elmondja, hogy miután végzett Texano-val, Dan Lambert-ről sem feledkezik meg.
Az LAX klubházban a korábbi csapatbajnokok valamint Konnan és Homicide tervezik, hogy bosszút állnak Sami Callihan-en és az o.V.e csapatán.

Sami Callihan vs. Randy Myers
A Washingtonban található Defy pankrációs szervezetnél az o.V.e újdonsült csapattagja Sami Callihan Randy Myers-el néz szembe. Sami esélyt sem nagyon adva, pár perc alatt sima győzelmet arat ellenfelén.
A háttérben Alberto El Patron McKenzie-nek elmondja, hogy egyszer már legyőzte Johnny Impact-et, és feltörölte a padlót a kölyökkel. Most ezt újra megfogja tenni.
Az interjú után KM-et láthatjuk, ahogy megtámad két, az épületben dolgozó embert.
Lashley és az American Top Team megérkezik James Storm mérkőzése előtt a helyszínre. KM rögtön felteszi nekik a kérdést, hogy látták-e mit tett, de Dan Lambert csak annyit felel, hogy hogy látták volna mikor most érkeztek. KM Lashley-vel is próbál beszélni, de ő erre csak legyint egyet.

James Storm vs. Texano
Az AAA szervezet és az Impact cowboy-ja újra megmérkőzött egymással. Texano hiába fújta a ring mellett talált sört Storm arcába, a korábbi világbajnok megállíthatatlan volt az este folyamán, és a Superkick befejező mozdulatával legyőzte a kihívóját. Az ünneplést azonban az American Top Team-es srácok félbeszakították. Storm-ot megtámadta Lashley és csapata, akinek végül Moose sietett a segítségére egy székkel a kezében. Az edzőterem vezetője mikrofont ragad, és elmondja, hogy már nagyon megszabadulna az Impact Wrestlingtől, majd hozzá teszi, hogy Moose és Storm csapata jövő héten ki kell hogy álljon Bobby Lashley és egy titkos fegyvere ellen. A titkos fegyver pedig nem más mint ő maga. Az ATT-s srácok meglepődve állnak Dan ezen kijelentése után.

Egy rövid reklámmal folytatódik az adás, amiben Joseph Park mutatja be ügyvédi szolgáltatását, a Park, Park & Park-ot, és unokatestvérét Chandler Park-ot. Chandler egy most debütáló birkózó, akit Ethan Page-ként ismerhetnek a rajongók.
A GWN eheti Flashback Moment of the Week rovatában láthatjuk, ahogy Kurt Angle véget vetett anno Samoa Joe veretlenségi szériájának.
McKenzie Mitchelle készít egy rövid interjút Johnny Impact-el az esti mérkőzése előtt, majd Eli Drake-t és Chris Adonis-t is megszólítja pár szó erejéig. A háttérben Jimmy Jacobs egy pillanatra megáll mikor elmegy a Global bajnok mellett.

Matt Sydal vs. Tyson Dux
Az Impact Grand Champion EC3 csatlakozik a kommentátorokhoz, hogy figyelemmel kísérje Matt Sydal mérkőzését. Bobby Lashley legyőzése után nem okoz nagy nehézséget Matt Sydal-nek, hogy Tyson Dux felett is győzedelmeskedjen. A Shooting Star mozdulatával megnyeri ezt a meccset. Carter a kommentátor asztalnál megtapsolja a győztes Matt Sydal-t. Az adás közben megtudhatjuk, hogy kettejük nézeteltérése jövő héten értelmet nyer, ugyanis EC3 kockára teszi a Grand bajnoki övét Sydal ellen.

Alberto El Patron vs. Johnny Impact
Ez az összecsapás méltán viselhette az este főmérkőzése címet. Alberto és Johnny konfliktusa a Bound for Glory óta tart, és minden bizonnyal addig véget sem ér, még valamelyikük el nem éri amit szeretne, ez pedig a Global Champion cím. El Patron minden lehetőséget kihasznál a győzelem érdekében, még a bírót is maga elé rántja, hogy védje magát Impact támadásától. Mikor a játékvezető a földre kerül, a mexikói megüti ott lent Johnny-t, és kioszt egy DDT-t ellenfelének. A győzelemhez azonban ez is kevésnek bizonyul, sőt még Eli Drake is megzavarja őt. Alberto leüti a Global Champion-t, de a ringben Johnny fordítani tud és a Starship Pain után legyőzi a korábbi bajnokot. Eli és Chris Adonis nem nézi jó szemmel a győztes ünneplését, és megtámadják Impact-et. Ekkor megérkezik a hazai közönség kedvence, Petey Williams, aki segít Johnny-nak, és kioszt egy hatalmas Canadian Destroyer-t Eli Drake-nek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.