Header Ads

IMPACT! 2017 December 14. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Rosemary és Laurel Van Ness megküzd egymással a Knockouts Champion címért, közben pedig azt is megtudhatjuk ki lesz az új bajnok első számú kihívója. Láthatunk egy csapatmérkőzést az X-Division részlegétől, James Storm és Moose kihívja Dan Lambert-et, Sami Callihan elbeszélget Konnan-el, valamint részesei lehetünk egy hat emberes csapatmérkőzésnek Johnny Impact, Petey Williams, Alberto El Patron, Eli Drake Chris Adonis és egy titokzatos ember között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az este két főszereplőjéről láthatunk egy rövid videót, akik a megüresedett Knockouts címért küzdenek meg egymással.

Sienna vs. KC Spinelli vs. Madison Rayne vs. Allie – Knockout’s Championship No. 1 Contender’s Match
Már az új Knockouts Champion kiléte előtt megtudhatjuk, ki lesz az első számú kihívója Rosemary-nek vagy Laurel Van Ness-nek. Sienna nem tud beletörődni, hogy elvesztette a bajnoki övét, Madison Rayne pedig hatodik címének megszerzéséért küzd. KC Spinelli ilyen téren még új a női rosterben, ugyanis ő még nem tudta elhódítani a címet. A negyedik szereplő Allie, aki ugyan már egyszer volt a női divízió élén, neki is az a célja, hogy újra oda kerüljön. A négy lány mindent megtett, hogy megszerezze a kötelező kihívó jogot, de ez most Allie-nek jött össze, aki úgy látszik megfogadta Gail Kim tanácsait.

Trevor Lee(c) & Caleb Konley vs. Dezmond Xavier & Taiji Ishimori
Trevor Lee és barátja Caleb Konley már egy ideje nem nézi jó szemmel a Pro Wrestling NOAH sztárja Taiji Ishimori Impact Wrestling-nél való szereplését. Ezért Lee és Konley többször is megtámadták Ishimori-t, akinek Dezmond Xavier érkezett a segítségére. Így, hogy Ishimori-nak nem egyedül kellett helyt állnia, máris könnyebb dolga volt, és győzedelmeskedni tudott a bajnok Trevor Lee felett. Taiji Ishimori méltán kiérdemelte, hogy a 2018-as év első IMPACT adásában kihívhatja a Lee-t egy X-Division Championship mérkőzésre.

A szünetben láthatjuk, ahogy Dan Lambert és csapata megérkezik a helyszínre, valamint ahogy Moose és James Storm is az esti megbeszélésre készül.
A backstageben Johnny Impact és Petey Williams beszélgetnek a csapatmérkőzésükről, amikor megérkezik Alberto El Patron, aki nincs elragadtatva, hogy ezzel a két személlyel kell együtt küzdenie az este folyamán.
Ezt követően visszatekintést nyerhetünk a 2007-es Bound for Glory PPV-n történtekre, ahol Gail Kim egy Championship of Gold mérkőzés keretein belül legyőzte Roxxi Laveaux-t, és megszerezte életében először a Knockouts Championship címet.
A színfalak mögött Eli Drake és Chris Adonis Jimmy Jacobs-al beszélgetnek.

Alberto El Patron, Johnny Impact & Petey Williams vs. Eli Drake(c), Chris Adonis & ???
Miután az öt meghirdetett személy megérkezik a ringhez, már csak azt kell megtudnunk ki lesz Drake és Adonis csapattársa. Ekkor megérkezik Jimmy Jacobs. A herceg elmondja, hogy Eli és Chris segítségre szorul, és ő azért van itt, hogy segítsen nekik, de ma este Kongo Kong lesz a bajnok és barátja csapattársa. Az várható volt, hogy El Patron nem tud összedolgozni Johnny Impact-el, akivel a Bound for Glory óta viszályt folytat. A korábbi bajnok többször is megtámadta Johnny-t, aki így nem igazán tudott érvényesülni. Miután Kong a nézők közé dobta Petey Williams-t, Johnny Impact már nyerő pozícióban érezte magát, és egy Starhip Pain-t adva Eli Drake-nek már azt gondoltuk volna, hogy újra győzedelmeskedni tud a Global Champion felett. Ezt azonban Alberto nem nézte jó szemmel, és kihúzta a ringből, majd rámpán kiosztott Impact-nek egy DDT-t. El Patron a ringbe visszatérve ráugrott a földön fekvő Drake-re, aki Alberto támadása után már nem tudta folytatni a meccset. Alberto El Patron a győzelmét a Global bajnoki cím magasba emelésével ünnepelte.

A háttérben láthatjuk, ahogy Joseph Park és unokatestvére Chandler Park beszélgetnek egymással. Chandler elmondja, hogy az újévben birkózó lesz. Ezt Joseph nem tartja jó ötletnek, de a rokona hajthatatlan.

Moose és James Storm megérkeznek a ringbe. Moose ki akarja hívni Bobby Lashley-t egy, egy az egy elleni meccsere, mert eddig Bobby csak segítséggel tudta legyőzni, és ő nem gondolja, hogy egy Walking Armageddon lenne hanem inkább B*tch Boy Bobby névvel illetné. A közönség el is kezdi kántálni ezt a három szót, amikor megérkezik Lashley és Dan Lambert. Storm ki akarja hívni egy mérkőzésre Lambert-et. Az ATT vezetője egy feltétellel küzd meg a Cowboy-al, ha a karrierjük lesz a tét. Ha Storm veszít örökre el kell hagyni az Impact Wrestling-et. James elfogadja az ajánlatot, de Dan az arcába köp, Lashley pedig megtámadja Moose-t. Ekkor megérkezik KM, hogy segítsen az edzőterem tulajdonosának, de Storm-al nem tud mit kezdeni, aki egy Superkick-el tesz pontot az ügy végére.


Laurel Van Ness vs. Rosemary – Knockouts Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Rosemary és Laurel Van Ness küzdenek meg a Knockouts címért. A közönség nagy része a Demon Assassin-t látná a mérkőzés győzteseként, de ez Laurel-t nem hatja meg. A lányt a megviselt karakteréből nem sikerült kizökkenteni, sőt Rosemary még a Red Wedding mozdulatát sem tudta rajta végrehajtani. Laurel a bírót is félre állítja és mikor Rosemary az arcába fújná a zöld folyadékot az elől is el tud hajolni. Végül Rosemary-n a kötél tetejéről hajtja végre a befejező mozdulatát. Ezzel Laurel Van Ness az új Knockouts Champion.

Sami Callihan felkeresi az utcán Konnan-t. Az LAX vezetője kér egy utolsó Tag Team bajnoki mérkőzést a csapata és az o.V.e között, ugyanis mióta elvesztették a címeket, csökken a bevételük. Konnan számára ebben semmi személyes nincs, csupán csak szín tiszta üzlet. Sami elfogadja az ajánlatot, de mielőtt még elmenne, tüzet fúj Konnan arcába, és még oda mondja neki, hogy most már személyes is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.