Header Ads

IMPACT! 2017. December 07. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban láthatjuk, ahogy Taiji Ishimori megküzd Caleb Konley-val, folytatódik a Knockouts Tournament, Matt Sydal kihívja a Grand Champion EC3-t, visszatér a ringbe az o.V.e, Bobby Lashley és Dan Lambert szembenéz a James Storm és Moose alkotta párossal, valamint láthatunk egy négy emberes csapatmérkőzést, Eli Drake, Chris Adonis, Johhny Impact és Petey Williams között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A dühös Alberto El Patron videójával indul az adás. A korábbi bajnok elmondja, hogy bosszút fog állni a papírbajnokon, aki miatt múlt héten elvesztette a Johnny Impact elleni mérkőzést.

Caleb Konley vs. Taiji Ishimori
Ha a japán Ishimori-t látjuk a ringben küzdeni, számíthatunk rá, hogy hihetetlen látványos mozdulatokban lesz részünk. Ez most sem volt másképp. Caleb mindent megtett, hogy felvegye a versenyt a Pro Wrestling NOAH sztárjával, de még az X-Division bajnok Trevor Lee segítségével sem tudta legyőzni Ishimori-t. Taiji a 450 Splash után azonban nem tudta ünnepelni a győzelmét, mert Konley és Lee rögtön megtámadták a nyertest. Ekkor azonban az idei Super X Cup torna győztese Dezmond Xavier a segítségére sietett, és rendet tett a ringben.

Sienna vs. Rosemary vs. Allie - Knockouts Championship Tournament Match
Elérkeztünk a Knockouts Championship torna második fordulójához, ahol három korábbi női bajnok küzdött meg egymással. Hármójuk közül csak egy léphet a döntőbe, hogy Laurel Van Ness-el közösen harcoljon a Knockouts Championship címért. Ezt most Rosemary-nek sikerült elérni, ugyanis a Red Wedding befejező mozdulatával le tudta győzni Allie-t. Így jövő héten a Demon Assassin küzdhet meg Laurel Van Ness-el.

Rövid szünet után a Tag Team bajnok o.V.e és Sami Callihan-el folytatódik az adás. Sami mikrofont ragad és felbosszantja a kanadai közönséget. Ez kicsit furcsa volt, mert eddig a két ohiói srác face-ként szerepelt, de Callihan megérkezésével mind ha ez megváltozott volna. Sami mondandóját egy helyi csapat szakította félbe. A TDT nevű banda két tagja francia nyelven fejezte ki a hallottak után a  nemtetszését, majd megtámadta az o.V.e-t. Sami ezt nem hagyta, és egy bambuszbottal támadta meg St Jacques-t és  Dubois-t. Ekkor azonban megérkezett az LAX, és segített a bajbajutott kanadai csapatnak. Ezzel kicsit mint ha felcserélődtek volna a szerepek. Egy biztos, a felek harca itt még nem ért véget.

A backstage-ben Allie csalódottan távozik az arénából, amikor belefut Gail Kim-be, aki nem engedi, hogy lány csüggedjen, mert kiváló munkát végzett az este folyamán.
Az utcán folytatódik az adás, ahol egy edzőterem előtt, KM arra kéri az operatőrt, hogy kövesse minden mozdulatát. KM bemegy a terembe, és mindenkit akit bent talál megtámad. Ezzel akar bizonyítani az American Top Team-nek, hogy méltó tagja lenne a csapatnak.
Az LAX klubházban Konnan és csapata ünnepli, hogy meg tudta állítani az o.V.e-t és az a tervük, hogy másodszor is elnyerjék a Tag Team bajnoki öveket.
A háttérben McKenzie Mitchelle interjút készít a Global Champion Eli Drake-el és Chris Adonis-al az esti főmérkőzés előtt.

EC3(c) vs. Matt Sydal – Grand Championship Match 
Matt Sydal megkapta a lehetőséget, hogy megküzdhessen Ethan Carter ellen a Grand bajnoki övért. Rendhagyó módon a bírák között harmadikként Fallah Bahh kapott helyet, de Carter sem vele, sem a többi bíróval nem volt hajlandó kezet fogni. Az első három percet az aktuális bajnok hozni tudta, de a második menetben Sydal-t hozták ki a bírók jobbnak. Az utolsó menetben sem tudták egymást legyőzni a felek, így a bírók kezébe került a  döntés. Az első bíró 10-9 arányban Carter-t hozta ki győztesnek az utolsó három percben, a második viszont 10-9 arányban Sydal-t látta jobbnak. Végül Fallah Bahh-ra hárult a döntés de ő 10-10 pontot adott mindkét birkózónak, így EC3 maradt a Grand Champion.

Egy újabb videóval jelentkezik a szolgáltatásairól a Park, Park & Park ügyvédi iroda. (Csak nekem tűnik olyan Better Call Saul-osnak a történet?)

Lashley & Dan Lambert vs. James Storm & Moose
Ez volt az első olyan alkalom, hogy Dan Lambert, az American Top Team vezetője először lépett az Impact hatszögletű ringjébe mint "birkózó". Lambert helyett a piszkos munka Bobby Lashley-re hárult, aki egymaga vívta meg ezt a fordulót. Moose és Storm ketten sem tudták megállítani a Walking Armageddon-t, igaz Lashley-nek az edzőtársai is a segítségére voltak. Miután egy hatalmas spear-el leterítette a Cowboy-t Dan Lambert a ringbe lépett, és ő aratta le a babérokat.


Az este főmérkőzése előtt még McKenzie készít egy rövid interjút Johnny Impact-el és Petey Williams-el, amiben Impact elmondja, hogy reméli El Patron nem fog a meccsükbe közbe avatkozni.

Eli Drake(c) & Chris Adonis vs. Johnny Impact & Petey Williams
Az adás legjobban várt összecsapásán, Johnny Impact bosszút akar állni, Eli Drake-en, amiért múlt héten közbeavatkozott az Alberto El Patron elleni mérkőzésébe. Petey Williams-el közösen mindent meg is tesznek, hogy legyőzzék Adonis-t és a Global Champion-t. Ennek végül meg is lett az eredménye, ugyanis Johnny végre tudta hajtani a befejező Starship Pain mozdulatát Adonis-on, aki ezek után már nem tudta folytatni a meccset. Végszóra megérkezett Alberto El Patron, aki már az adás előtt megígérte, hogy megbosszulja Eli múlt heti közbe avatkozását. A mexikói hátulról leüti a bajnokot, majd végül kiosztott neki még egy DDT is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.