Header Ads

IMPACT! 2017. December 07. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban EC3 kockára teszi a Grand bajnoki övét Matt Sydal ellen, folytatódik a torna a megüresedett Knockouts Champion címért, az o.V.e és Sami Callihan reagál az LAX múltheti üzenetére, Bobby Lashley és Dan Lambert megmérkőzik a James Storm és Moose alkotta párossal, Ishimori pedig Trevor Lee barátjával, Caleb Konley-vel néz szembe az este folyamán. 


Matt Sydal veretlenségi szériáját még senkinek nem sikerült megtörnie, mióta visszatért az Impact Wrestling-hez. Még a korábbi nehézsúlyú világbajnok, Bobby Lashley sem tudta legyőzni. Ez szemet szúrt EC3-nek aki egy ideje már figyeli Sydal szereplését. Carter ott volt Matt múlt heti Tyson Dux elleni mérkőzésén is, majd cinikusan megtapsolta a meccs győztesét. JB ezt követően bejelentette, hogy Matt Sydal következő ellenfele EC3 lesz, mégpedig a Grand Champion címért.
Folytatódik a Knockouts Champion címért folyó torna. Ma este három korábbi bajnok küzd meg egymással. Sienna, Rosemary és Allie hármasából néz szembe a győztes, a múlt heti hármas továbbjutójával Laurel Vann Ness-el.
Az X-Division Champion Trevor Lee, és barátja Caleb Konley szemét valamiért nagyon szúrja a Pro Wrestling NOAH pankrátora Taiji Ishimori. Mikor a hatemberes mérkőzésen egy csapatot alkottak, már akkor látni lehetett, hogy nincs összhang a felek között. Múlt héten mikor Ishimori győzelmet aratott Hakim Zane felett, Lee és Konley nemtetszésüket kifejezvén megtámadták a nyertest. A ma esti adásban Ishimori ezeket megelégedve kihívja Caleb Konley-t egy mérkőzésre.
Hetek óta tart a viszály a korábbi csapatbajnok LAX és a jelenlegi Tag Team Champion o.V.e között. Múlt héten láthattuk, ahogy Sami Callihan a Defy szervezetnél sikeres győzelmet aratott, mindeközben az LAX klubházban pedig a bosszút tervezték Konnan és társai. Most az ohiói testvérek Sami-vel közösen válaszolnak a Latin American Xchange üzenetére.
Dan Lambert és az American Top Team-es srácok már nagyon szabadulnának az Impact Wrestling-től, de valaki mindig megakadályozza őket ebben. Miután befejezték volna az összetűzésüket Moose-al, jött James Storm, aki finoman elmagyarázta az edzőterem tulajdonosának, mi is az igazi birkózás. Ezt követően múlt héten Lambert és társai megtámadták a Cowboy-t, akinek Moose sietett a segítségére. Az várható volt, hogy ezt Lambert nem hagyja annyiban, és ki is jelölte Storm és Moose ellenfeléül Bobby Lashley-t. A Walking Armageddon társának mindenki King Mo-t gondolta volna, amikor is Dan Lambert saját magát nevezte meg Bobby csapattársaként.  

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.