Header Ads

Hivatalos: Don Callis és Scott D'Amore az Impact Wreslting új ügyvezető alelnökei

Ma délután az Impact Wrestling a hivatalos oldalán tette közzé a hírt, miszerint Don Callis és Scott D'Amore lettek a cég új ügyvezető alelnökei.
Fotó: ImpactWrestling
Már hetekkel ezelőtt felröppent a hír, miszerint Don Callis a NJPW kommentátora és az Impact Wrestling felvette a kapcsolatot egymással. A Wrestling Observer-től Dave Meltzer azonban ezt a hírt nem tekintette valósnak, így sokan már lemondtak erről az elképzelésről. Ma azonban váratlanul érkezett a bejelentés, Don Callis leszerződött a társasághoz mint a cég egyik ügyvezető alelnöke. Scott D'Amore-al közösen a feladata a társaság kreatív irányításának fejlesztése, és az üzleti tervek végrehajtása lesz. Don Callis egy elismert név a birkózó üzletben, ahol egy 15 éves szakmai múlttal rendelkezik  mint előadó, kommentátor és író. Dolgozott többek között a WWF-ben, az ECW-ben és a TNA-ben is. 2004-ben visszavonult a birkózástól, de nemrég visszatért szeretett világba, és kommentátor lett a New Japan Pro-Wrestling-nél, valamint részese a "Jericho Network" podcastnek. Scott D'Amore-t szintén senkinek nem kell bemutatni, aki jártas a birkózás világában. A kezdetektől részese az Impact Wrestling-nek. Az utóbbi hónapokban ő menedzselte a Global Forged tehetségkutató résztvevőit is.  

"Nagyon izgatott vagyok, hogy Don Callis és Scott D'Amore elkötelezték magukat az Impact Wrestling-nél Don és Scott 50 évnyi tapasztalata és sikeressége, valamint az Anthem globális médiájával, marketingjével, értékesítésével és pénzügyi szakértelemével kombinálva, tovább növeli az IMPACT Wrestling eredményességét. Célunk bővíteni és növelni ezt a márkát." - mondta Ed Nordholm, az Anthem Wrestling Exhibitions, LLC elnöke. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.