Header Ads

Egy régi riválist szedhetnek elő Brock Lesnar számára

Már csak két hónap van hátra a következő Royal Rumble gáláig, és a WWE vészesen keresi Brock Lesnar ellenfelét.
2003-ban egy örökké emlékezetes WWE Bajnoki Címmérkőzést vívtak - (Fotó: WWE)
Ugyanis nincs mese, a nagy gálán kötelező a címvédés, még akkor is, ha a 30 emberes Rumble lesz az est főmérkőzése. Eredetileg Finn Bálor lett volna a Fenevad kihívója a Universal Címért, azonban Vince McMahon elvetette ezen terveit, mert úgy véli, hogy Bálor nem elég over a közönségnél ehhez a feladathoz. A szupersztár ezt megtudván a Twitterén kezdett el "harcolni" a mérkőzésért. Ne feledjükm Bálor visszatérése óta nem kapta meg a számára joggal járó címmeccset, miután az övet vállsérülés miatt kényszerült leadni.

Ezek után a tegnapi nap folyamán egy érdekes hír látott napvilágot a WWF OldSchool jóvoltából, bár hiteles forrást már nem tudtak megnevezni. Ők azzal a pletykával álltak elő, miszerint Brock Lesnar ellenfele a Royal Rumble-ön a RAW General Managere, a Hall of Famer Kurt Angle lesz. Aki jártas a birkózás múltjában, az emlékezhet a 2002 és 2003 között zajló Brock Lesnar kontra Kurt Angle viszályra, amelyre a Ruthless Agression Érában került sor. Akkor ők birkózták a WrestleMania 19 főmérkőzését.
A meccs amelyen majdnem kitört Lesnar nyaka.

Azonban nem olyan rég még arról szóltak a jelentések, hogy Angle ellenfele Triple H lesz a Royal Rumble rendezvényen. Ezen meccs eredetileg a WrestleMania 34-re volt tervezve, de a WWE tisztviselői végül úgy határoztak, hogy egy Braun Strowman kontra Triple H összecsapással terveznek a jövő évi WrestleManiára. Ez azt jelentené, hogy Hunter ismételten egy feltörekvő fiatallal küzdene meg a Világ Legnagyobb Színpadán.

Ha az Angle vs. Brock Lesnar Univerzális Bajnoki Címmérkőzés megtörténik a Royal Rumble gálán, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az Angle vs. Hunter meccset a WrestleMania 34-re mentették át. Ez egyben azt is jelentené, hogy The Game ellenfele a Rumble-ön a The Monster Among Men lehet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.