Header Ads

Dolph Ziggler a ringben hagyta a US Bajnoki Címet! Távozik?

Dolph Ziggler vasárnap nyerte meg a United States Bajnoki Címet a Clash of Champions gálán.
A távozás pillanata - (Fotó: WWE)
Ziggler elmondta, hogy már a gála előtt megmondta mindenkinek, hogy nyerni fog az este folyamán, majd a karrierjére kezdett visszaemlékezni. Emlékeztetett mindenkit az elmúlt 12 évre, amelyben minden kihívást elfogadott és többszörös Interkontinentális Bajnok volt és a híressé vált WrestleMania 29 utáni táska beváltására is utalhatott, amikor is Nehézsúlyú Világbajnok lett. Továbbá elmondta, hogy ő az egyike azoknak akik sok címet bezsebelhettek az évek során és bizonyította rátermettségét évről évre. Ezek után jött a meglepő pillanat, amikor a ringközepén hagyta a két nappal ezelőtt elhódított US Címet és távozott az arénából.

Ennek okát egyelőre nem sikerül megfejteni, bár egyes pletykák szerint az is benne van a pakliban, hogy ezzel búcsúzott el végleg a WWE-től, hiszen korábban már rengetegszer szóba került ez. Egyelőre még biztosan ő a bajnok, mivel a szervezet hivatalos weboldala is annak tünteti fel.

1 megjegyzés:

  1. "amiről emlékezni fognak rád" vagy mit mondott...én úgy gondolom hogy azért hagyta ott,mert itt az övre gondolt,és bemutat majd egy újat mint az Rock tette,csak most csavartak abban hogy nem 1 nap teszik ezt meg ,hanem húzzák a nézők agyát, hogy még több néző vagy akár mégtöbben elmenjenek a kövi adásra,hogy megtudják mégis mi lesz

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.