Header Ads

Dolph Ziggler feladta a United States Bajnoki Címet! - Tornát írtak ki!

Karácsony másnapján a SmackDown Live is élőben jelentkezett.
Vége ennek is? - (Fotó: WWE)
A nyitó szegmens rögtön egy nagy bejelentéssel kezdődött, hiszen Daniel Bryan elmondta, hogy a United States Bajnok Dolph Ziggler nem válaszol a telefonhívásaira és semmi másra, ezért úgy véli ez azt jelenti, hogy a bajnok feladta a címet. Ezért elmondta, hogy az elkövetkező adásokon egy torna keretében koronázzék meg az új bajnokot.

Múlthéten számoltunk be arról, hogy mindez csak történet, így Ziggler nem távozik a WWE-től és az elkövetkező hetekben fellép majd a Live Eventeken. Nos, ez továbbra is így van és Dolph a WWE alkalmazásában áll. Ziggler a jövőheti SmackDown Livera hirdetve van, amely Orlandoban lesz, de ez nem jelenti szükségtelenül azt, hogy magán az adáson is megjelenik, lehet csak egy dark meccs résztvevője lesz a 205 Live után.

Azt, hogy pontosan mik is a tervek vele egyelőre nem lehet tudni. Arról is beszélnek, hogy az öv kap új dizájnt, továbbá az is előfordulhat, hogy megzavarja a torna döntőjét és ezáltal továbbra sem lesz a cégnek US Bajnoka.

Ezen a héten Bobby Roode és Jinder Mahal kvalifikálta magát a következő fordulóba, előbbi Baron Corbint, utóbbi Tye Dillingert győzte le.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.