Header Ads

Daniel Bryant nem tisztázták a WWE orvosai!

A tegnapi nap folyamán egy érdekes hírrel állt elő Anglia legnépszerűbb sport napilapja.
Bryan továbbra sem lehet boldog - (Fotó: WWE)
A The Sun ugyanis arról számolt be, hogy a SmackDown Live jelenlegi General Managere Daniel Bryan megkapta az engedélyt a WWE orvosától Joseph Maroontól a visszatéréshez. Az internet természetesen felrobbant és egyből arról beszéltek, hogy Daniel meglepetés szereplője lehet a jövőévi Royal Rumble meccsnek. Mi már ekkor sejtettük, hogy a hírrel nincs minden rendben, hiszen a Sun elég messze áll a hiteles amerikai forrásoktól.

Az este folyamán végül a Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer cáfolta ezen értesüléseket, ő azért már közelebb áll a WWE-hez, ha bennfentes pletykákról van szó. Az eredeti hír ugyanis úgy szólt, hogy Danielt néhány nappal ezelőtt tisztázták, de Meltzer meggyőződése, hogy ez nem történt meg.
Ezek után beszélt egy kicsit az összeesküvés elméletekről is, amelyek azt mondják, hogy Vince McMahon nem akarja Bryan visszatérését. Meltzer azonban egyértelműsítette, hogy ez Dr. Joseph Maroon lelkén szárad, mivel ő a WWE főorvosa és nem Vince McMahon, akinek nem lehet beleszólása ezen ügyekbe. 

3 megjegyzés:

 1. Egy észrevételem lenne azzal kapcsolatban, hogy ha valaki valamilyen twitter postot szúr be angolul, fordítsa le legyen kedves. Csak egy jó tanács, szívesen beillesztem google fordítóba, meg lehet arról vitatkozni, hogy tanuljon meg mindenki angolul mindenféle tanácsot hallottam már, de mégis amondó vagyok nem lenne rossz ötlet és nem csak egy ember örülne neki szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben van igyekszünk a jövőben így tenni, bár ennél a posztnál összefoglalva az lett leírva, amit Meltzer mondott.

   Törlés
  2. Akkor én voltam a figyelmetlen, köszi szépen a gyors választ, csak így tovább.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.