Header Ads

Chris Jericho még az Impact Wrestlingnél is feltűnhet egyszer

Chris Jericho jelenleg nem áll szerződésben a WWE-vel, így oda megy ahová csak akar.
Új fejezet a legenda életében? - (Fotó: wrestlingnews.co)
Chris Jericho a Talk is Jericho című podcastjében látta vendégül WWE-től elbocsájtott Jimmy Jacobst, aki korábban a cég kreatív csapatát erősítette. Jimmynek azért kellett távoznia, mert fényképet készített a RAW helyszínét megszálló Bullet Clubbal. Válaszul erre, később ezt egy ROH adáson is megtették. Jacobs jelenleg az Impact Wrestling birkózója, így Jericho erről a szervezetről is beszélgetett vele.

"Még nem végeztek. Van még néhány dolog ami onnan fog jön, amely sok embert meg fog lepni." - fogalmazott Jericho Jacobsnek. Ez egy nagyon pozitív vélemény Y2J-től, többen úgy vélik ez lenne a válasza azon pletykára melyet Don Callis szellőztetett meg, miszerint Jericho hamarosan az Impact Wrestlinghez szerződik.

Miután Jericho az NJPW-ban is feltűnik, hogy megküzdjön Kenny Omegával a Wrestle Kingdom 12 gálán, már semmin sem tudunk meglepődni. Chris szabadúszó a piacon és a japánokhoz sem szerződött le, így ha kedve tartja az Impact Wrestlingnél is szerepelhet a jövőben. Az előző évtized közepén 2006-ban lehetett arról hallani, hogy Jericho átigazol TNA-be, ez végül meghiúsult és a Lionheart a WWE-nél maradt. Ez volt az az időszak, amikor a TNA olyan neveket tudott leigazolni, mint Kurt Angle, Mick Foley, Sting, Scott Steiner, Christian Cage, Rhyno, Booker T vagy Kevin Nash, így valószínűleg lett volna keretük a kanadai legendára is.

Azt azért ne felejtsük el, hogy akkor egy kisebb üzletet kötött Jericho a TNA-vel, hiszen a 2006-os Bound For Glory idején játszották le többször is az alábbi videót. Ekkor a Fozzy "Enemy" című száma volt a Bound For Glory betétdala.

1 megjegyzés:

  1. nem hiszem, dacára ennek a kis japán kitérőnek, jericho jó kapcsolatban van a wwe-vel és mcmahonnal
    nem lépne fel a rivális szervezetnél

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.