Header Ads

Chris Jericho biztosan kihagyja a Royal Rumblet és a WrestleManiát

A kanadai pankrátor 2018-as naptárja nagyon zsúfolt.
Várnunk kell még - (Fotó: WWE)
Sokan várják már, hogy a lista atyja visszatérjen a WWE ringjébe és sokan várják őt a Royal Rumble és a WrestleMania gálákra is. Azonban ez nem fog megtörténni, mert Jerichonak egy hosszas turnéja lesz 2018-ban a Fozzyval. Ennek ellenére még január 4-én ringbe lép a New Japan Pro Wrestlingnél a Wrestle Kingdom 12 gálán honfitársa Kenny Omega ellen.

A jövő évi Royal Rumble Philadelphiában lesz január 28-án, amely napon a Fozzy a franciaországi Párizsban ad majd koncertet. A WrestleMania pedig április 8-án New Orleansban lesz, amely napon a Fozzynak Hampton Beachen lesz megjelenése. Így tehát lehetetlenné vált közeljövőben való visszatérése az Ayatollah of Rock 'n Rollanak, aki papíron még mindig a SmackDown Live birkózója.

Chris Jericho számára a 2018-as év egyértelműen a Fozzyról fog szólni, akik július 26-án hazánkba a székesfehérvári Fezen Fesztiválra is ellátogatnak. Kérdéses tehát, hogy a Lionheart mikor tér vissza a WWE-hez, bár általában sikerül meglepetést okoznia a váratlan megjelenéseivel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.