Header Ads

Alberto El Patron interjúja Paige visszatéréséről, és a karrierjének jövőjéről

Alberto El Patron, az Impact Wrestling pankrátora a napokban részt vett egy média-konferenciahíváson, amin a korábbi bajnok beszélt a jövőjéről, valamint nyilatkozott ex-menyasszonya, Paige visszatéréséről a WWE-hez.
Fotó: Wrestling-online
Paige, aki pár hete tudatta a rajongókkal, hogy már egyedülálló, nemrég tért vissza a RAW műsorára, miután több mint egy évet ki kellett hagynia a nyaksérülését követően. El Patron azt mondta, örömmel látja őt újra a WWE-ben, és még mindig úgy véli, hogy nagyon sok potenciál van korábbi párjában. 

"Fantasztikus volt, ahogy visszatért, csak idő kérdése volt, mikor jön el újra ez a pillanat. Én mindig ezt mondtam az embereknek, csak ők elfelejtették, hogy egy nyakműtéten esett át." - mondta El Patron. "Ez az oka annak, hogy miért kellett ennyi ideig távol maradnia. Nagyon keményen dolgozott a nagy visszatérésre, és most megcsinálta. A WWE-s karrierjének kezdete óta fantasztikus munkát végez, de én ezt már mondtam, és újra el fogom mondani."

Aberto múlt hónapban tért vissza az Impact Wrestling-hez a Bound For Glory PPV-n. A mexikói tehetséget július 12-én felfüggesztették  a cégnél, a Paige-el történt incidense miatt. Bár a vitában megszüntették ellene az eljárást, augusztus 14-én az Impact vezetősége megfosztotta a világbajnoki címétől. A visszatérése óta ezt a történetszálat követi El Patron karaktere, amiről szintén megkérdezték az interjú során. 

"Ez részben a sztori része, részben pedig igazság. Mindenki ismeri a felfüggesztés részleteit. A cég és én beszéltünk erről, és úgy döntöttünk, hogy ez a helyes lépés abban a pillanatban, mert amikor ez a dráma történt, nem tudtam mivel bebizonyítani a közönségnek, a szponzoroknak, a TV-hálózatoknak hogy nem csináltam abszolút semmit, ezért, hogy a céget megvédjük a találgatásoktól, és az összes dolgozó embert a társaságnál, úgy döntöttünk, hogy ezt tesszük."

El Patron azt mondta, hogy az ő ötlete volt, hogy leteszi a bajnoki címet, mert azt akarta, hogy minden egyes birkózó ugyanabban a bánásmódban részesüljön. Úgy érezte, hogy a legnagyobb sztárok különleges bánásmódban részesültek a WWE-ben, és nem akarta, hogy ez az Impact Wrestling-nél is így legyen. Alberto úgy érzi felfrissült, és most az összes gondolata a családja és a birkózó karrierje körül forog. 
Az interjú során megkérdezték a korábbi bajnokot az Impact Wrestling jövőjéről, amiről Alberto a következőket mondta.

"Elképesztő út volt, ahogy idáig elértünk és ezt már kezdetektől fogva mondtam. Imádom a céget, imádom, amit csinálunk. Mindannyian együtt dolgozunk, hogy ez a termék csodálatos legyen. Jó emberek vesznek minket körül, és kiváló tehetségekkel rendelkezünk, akikkel az a dolgunk, hogy még több rajongót a TV elé ültessünk." 

El Patront  megkérdezték arról is, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Gondol-e már a visszavonulásra. A mexikói úgy gondolja, hogy 40 éves korában érthetően elkezdte látni a fényt az alagút végén, de két év még biztos maradt benne. Azt mondta, még mindig szereti ezt a sportot, de kezd belefáradni a háttérben zajló sajtó felhajtásokba.

"Igen, gondolkodtam rajta, és minden egyes interjúban, minden mérkőzésen, minden egyes promóción azt mondtam: Nem  fáradtam bele a birkózásba, szeretem a birkózást, és szeretem az igazi rajongókat is. Csak a háttérben zajló dolgokba kezdek belefáradni. A promóterekbe, cégekbe, az újságírókba, és ami a birkózás sötét oldalán zajlik. Ez az oka annak, hogy megálljak, azt mondjam, hogy 2018-ban fogok még dolgozni, aztán talán 2019-ben búcsúturnéra indulok. De ezt most mondom, lehet, hogy a dolgok jövőre megváltoznak. Az is lehet, hogy több évig kell még maradnom, de eddig ez volt az ötletem. Ha minden úgy megy, ahogy gondolom, akkor igen, el fogom hagyni a profi birkózást."

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.