Header Ads

5 szupersztár akiket szeretnénk viszont látni 2018-ban

2017-ben láthattuk Kurt Angle, a Hardy Boyz, The Great Khali, Shelton Benjamin és Paige visszatérését.

Rengeteg olyan pankrátor van, akiket jövőre szívesen látnánk visszatérni a WWE-be, lássunk 5 nevet a WWE válogatásában.

5. Rey Mysterio
Utoljára a WrestleMania 30 utáni éjszakán láthattuk a WWE ringjében, még a Cirkálósúlyú Divízió és a 205 Live bevezetése előtt. A legenda összesen nyolc Cirkálósúlyú Bajnoki Címet nyert meg a WCW-ban és a WWE-ben. Ezen felül három világbajnoki címet is bezsebelt, hogy megmutassa a legnagyobb óriásokkal is felveszi a kesztyűt. Vajon Baron Corbint vagy Braun Strowmant is letudná győzni?

4. Goldberg
A WrestleMania 33 utáni RAW-n elköszönt, de nyitva hagyta az ajtót egy esetleges visszatérésre. "Sose tudhatod, hogy mi vagy ki a következő." Visszatérése után kétszer megküzdött Brock Lesnarral, de Rusev és Kevin Owens grabancát is elkapta, nem beszélve arról, hogy szemtől szemben állt Roman Reignsszel és Braun Strowmannel, ráadásul újra világbajnok lehetett. Szóval ki a következő?

3. Kharma
Még 2011-ben debütált az Extreme Rules gálán, olyanokat pusztított el a női divízióban, mint Michelle McCool, Layla és Maryse, de a 2012-es Royal Rumble meccsben is láthattuk, hogy mire is képes. Vajon milyen lenne egy Asuka vagy Nia Jax elleni meccsben?

2. Joey Mercury
Legutoljára a J&J Security tagjaként láthattuk Seth Rollins testőreként, de 2005 és 2007 között háromszor is tag team bajnok volt Johnny Nitro társaként Melina kíséretében. Az MNM tökéletes kiegészítése lenne a RAW vagy a SmackDown Live tag team divíziójának, egyéniben pedig a cirkálókat erősíthetné.

1. Batista
2014. júliusában lépett ki a WWE-ből, amikor Triple H megfutamodott attól, hogy adjon neki egy lehetőséget egy világbajnoki címmeccsre, miután az Evolution vesztett a Shield ellen. Az Animal azóta filmiparban ért el sikereket és olyan remekművekben szerepelt mint például a Galaxis Őrzői vagy a Szárnyas Fejvadász 2049. Azonban néhány hete a Talk is Jerichoban elmondta, hogy hiányzik neki a ring és szívesen elevenítené fel Triple H elleni viszályait.

Te kiket látnál szívesen a WWE újra ringjében?

3 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.