Header Ads

WWE Starrcade 2017 - Eredmények és videók

Tegnap egy sima Live Eventként visszatért a Starrcade.
Ilyen volt stage dizájnja- (Fotó: WWE)
Ez az esemény egykoron a WCW legnagyobb évközi gálája volt, amelyet kezdetekben a Greensboro-i Coliseum Complexben rendeztek, mint ahogy tegnap este is. Sajnos nem volt Network Special, így csak rajongói felvétele, illetve néhány hivatalos WWE videó maradt fent. Lássuk az eredményeket.

Bobby Roode legyőzte Dolph Zigglert, segítségére a különleges ring melletti bíró a legendás WCW Four Horseman tagja Arn Anderson volt.


Rusev, The Bludgeon Brothers, Mike Kanellis & The Colons legyőzték a Breezangot, The Ascensiont, Tye Dillingert és Sin Carat.

Naomi legyőzte Taminát, aki mellette Lana is ott volt.

“The Natural” Dustin Rhodes legyőzte a The Revival tagját Dash Wildert, tehát Dustin ezúttal nem Goldustként lépett ringbe.— Ismail Kidd Noorzai (@ismailkidd) 2017. november 26.

Shinsuke Nakamura diszkvalifikációval legyőzte Baron Corbint.
Az Uso Ikrek legyőzték a New Dayt, Chad Gable és Shelton Benjamin, illetve Kevin Owens illetve Sami Zayn párosát, ezzel megvédve a SmackDown Tag Team Bajnoki Címeit.

Ezek után a New Day kíséretében a The Rock ‘n’ Roll Express és a Hardy Boyz jelent meg.
— TwistedKISSter (@Chaos_DP) 2017. november 26.

Megjelent Ric Flair majd a lánya Charlotte Flair legyőzte Natalyát ezzel megvédve a SmackDown Női Bajnoki Címét.


AJ Styles legyőzte Jinder Mahalt egy Steel Cage meccsen ezzel megvédve a WWE Bajnoki Címet, itt eredeti WCW ketrecet használtak. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.