Header Ads

Vince Russo nem elégedett azzal, hogy Jinder Mahal elvesztette a WWE Bajnoki Címet

Mostanában nem igazán hallatta hangját Mr. Russo, de most egy olyan témáról kezdett elbeszélni, ami érzékenyen érintheti a rajongókat.
Russo elégedetlen
A Jinder Mahal projekt nem igazán működött, sok kritikát kapott a rajongóktól és a szakértőktől is. Az övet májusban nyerte meg és azt egészen kedd estig megtudta védeni különböző viszályok után. Az új bajnok AJ Styles lett. A Brock Lesnar vs. AJ Styles mérkőzés papíron jobban hangzik, továbbá rengeteg rajongónak az álma is volt ez a párosítás. A WWE korábbi írója a mindig kritikusan nyilatkozó Vince Russo nincs megelégedve a szervezet döntésével.

Nem értem meg, hogy miért teszel egy övet valakire hat hónapra és veszed le róla mielőtt hasznot hozott volna, main eventert csinálsz belőle, ahogy kell, de talán most engeded majd, hogy vissza essen a mid-cardba.

Több pletyka is terjedt arról, hogy miért vesztette el a WWE Bajnoki Címet Jinder Mahal, az egyik a sérülés volt, míg a másik esetleges megbukás a dopping teszten, de Mahal ezeket egyértelműen letagadta a Twitterén.

Jelenállás szerint a félévig uralkodó Maharaja a Survivor Seriesen ringbe se lép, hiszen már a SmackDown csapatában való szereplés sem opció számára, hiszen az utolsó helyet a visszatérő part-timer John Cena kapta meg.

5 megjegyzés:

 1. mr russo elégedetlen, de az emberiség többi részének véget ért egy rémálom
  ha nem érti, hogy miért vesztette el mahal a címet, akkor nem is csoda, hogy vince nem akar vele együtt dolgozni
  ha maradnak az eredeti terveknél, akkor sokan meg se nézték volna a történelem első wwe vs universal champ meccsét, maximum azt a részt, ahol lesnar kitöri jinder nyakát a suplexekkel
  ezzel megmentették ezt a meccset, mahal nem tud élvezhető meccset csinálni, aj pedig a legjobbak közt van
  egy jobber vs beastnek indult
  viszont kaptunk helyette egy valódi meccset
  ha russo szerint valakiből így kell main eventert csinálni, akkor nagyon el van veszve a kis világában

  VálaszTörlés
 2. Én nem vagyok rasszista meg meg semmi,de sokkal jobb Styles bajnoknak mint Jinder. Mahal annyira nem jön be mint WHC.. Aj meg technikás,remek mozdulatai vannak stb.

  VálaszTörlés
 3. Mahal ne is menjen ring közelébe,az lesz a legjobb mindenkinek :'D

  VálaszTörlés
 4. Úgyis annyi ideig lesz csak bajnok AJ, hogy hozza a nézőket Lesnar ellen... sajnos... lefogadom, hogy a SS utáni visszavágón, visszaadják az övet Jinder-nek. Ezzel kvázi elismerve hogy az indiait csak a pénzért ültették a volán mögé, amit az országából remélnek, de ők sem hiszik hitelesnek Brock ellen.

  VálaszTörlés
 5. Szteroidmania4ever :D A viccet félretéve, Mahal volt a legrosszabb WWE bajnok a történelemben, már-már David Arquette szintjére kezdett lesüllyedni a bajnoki futása. AJ minden idők legjobb birkózója, és a WWE legnagyobb arca. Ő az a személy, akit mindenki szeret: smark, casual, a többi pankrátor, smart közönség. Ő a tökéletes világbajnok.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.