Header Ads

Vince Russo kioktatta az amerikai cikkírókat, köztük Dave Meltzert is

A WWF egykori főírója Vince Russo mindig talál valami aktuális témát, amiről beszélhet a The Brand című podcastjében.
Russo jobbról, míg Meltzer balról - (Fotó: WWE)
A legújabb téma ezúttal a dirt sheet írók azaz olyan írók, akik belsős pletykák alapján próbálják informálni a rajongókat, "szidalmazása" volt. 

Először azon kapta fel a vizet, hogy Paige nem tért vissza a Survivor Seriesre, mint a RAW csapatának ötödig tagja, és ezzel az összes író félre informálta a rajongókat, akiknek heti rendszerességgel hazugságokat kell olvasniuk.

Az első név szerinti áldozat a Pro Wrestling Sheet szerkesztője Ryan Satin volt, aki úgy nyilatkozott James Ellsworth távozásáról, hogy "Jó éjszakát, édes herceg." Russo szerint ez megengedhetetlen magatartás Satin részéről. Vince utálja, ha valakit elbocsájtanak és igen is Ellsworth sok pénzt fog kaszálni a függetleneknél, mert sokáig szerepelt a WWE-ben.

Wade Keller korábban azért kritizálta Roman Reignst, mert az rendszerint üvölteni kezd a tus előtt, így túl sok felesleges drámát visz bele az egészbe. Russo elmondta, hogy ez nem egy valós sport és szórakoztatni kell a rajongókat és ezek a viselkedési formák örökké benne lesznek a bizniszben, hiszen egykoron Hogan is ezt csinálta.

Keller továbbá úgy hangzott mint egy 12 éves, amikor az Uso Ikrek dzsekijét kritizálta, amit a Survivor Seriesen viseltek. Russo elmondta, hogy a WWE Shop gyerekeknek van, akik megkérik a szüleiket, hogy vásárolják meg azt a dzsekit.

Keller továbbá értetlenségét fejezte ki, hogy miért nem Nakamura volt a SmackDown utolsó állva maradt tagja. Russo ezen elkezdett röhögni és elmondta, hogy Roode és Nakamura csak azért volt a meccsben, hogy Braun Strowman bevigye rajtuk a Powerslamet. Keller azzal sem értett egyet, hogy John Cena meccsben volt és elfoglalta a helyet, erre Russo csak annyit mondott, hogy John rengeteg pénzt hoz a cégnek, így azért szerepelt.

Végül jött a sokak által nem kedvelt Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer is. Metlzer azt állítja, hogy Vince McMahon 1982 óta olvassa a Wrestling Observert és számos WWE alkalmazott fel van iratkozva rájuk. Russo elmondta, hogy erre semmi bizonyíték sincs és nem hinné, hogy McMahon valóban követné Meltzert, mert ő csak magával foglalkozik.

Russo Meltzer társát Bryan Alvarezt is kritizálta, aki azt tette korábban szóvá, hogy The Miz miatt az Interkontinentális Bajnoki Cím jelentéktelenné vált és semmit sem tett azért, hogy ez változzon. Russo erre azt mondta, hogy Alvarez szegény birkózói mivoltja nem jogosítja fel arra, hogy ilyen kijelentéseket tegyen a pankráció világában.

2 megjegyzés:

  1. Russo úgy osztja az észt, mintha nem az ő idióta kreatív munkája tette volna nézhetetlenné a WCW-t.

    VálaszTörlés
  2. Russo kb annyira ért a wrestlinghez, mint a kivert faszom....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.